Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
24
Jan '14

Turun matkailu – Turku Touring: Turun Laivahostel Borea on Vuoden hostelli 2014

print_gpDvybWe81

Laivahostel Borea: Turun Aurajoessa kelluva Laivahostel Borea on Vuoden hostelli.

Suomen Hostellijärjestö on palkinnut Turun Laivahostel Borean Vuoden hostelliksi 2014. Turku Touringin vuonna 2011 avaama laivahostelli sijaitsee Aurajoen länsirannalla Turun linnan ja Merikeskus Forum Marinumin läheisyydessä.

– Laivahostel Borea on kehittänyt toimintaansa innostuneesti ja tuloksellisesti sekä toiminut aktiivisesti Suomen HI-hostelliverkostossa, kertoo Hostellijärjestön pääsihteeri Aki Tuominen.

Palkitsemisperusteissaan Hostellijärjestö arvostaa myös Laivahostel Borean saamaa positiivista asiakaspalautetta sekä majoitustilojen ainutlaatuista tunnelmaa hostellin sijaitessa historiallisessa vuonna 1960 valmistuneessa museolaiva S/S Boressa. Vuonna 2013 Laivahostel Borea sai kansainvälisen Hostelling International -verkoston myöntämän HI-Quality -sertifikaatin, joka on osoitus laatuvaatimusten täyttymisestä sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneille.

Laivahostel Borea on Suomen suurin hostelli. Sen majoituskapasiteetti on 265 vuodepaikkaa 130 hytissä. Laivassa toimii myös lounasravintola, kahvila sekä erillinen tilausravintola. Laivan kokoustilat soveltuvat 6-100 hengen ryhmille.

print_0GrmpZG6b0

Borea hytti: Laivahostellin majoitustiloissa on ainutlaatuinen tunnelma.

Suomen Hostellijärjestö on valinnut Vuoden hostellin vuodesta 2004. Valinnalla on haluttu palkita toiminnallisesti positiivisesti erottuva hostelli. Voittajan valitsee Hostellijärjestön hallitus. Tänä vuonna valintaperusteena painotettiin erityisesti toimijan aktiivisuutta.

Suomessa on 44 HI-hostellia. Vuonna 2012 hostelleissa oli lähes 300 000 majoitusvuorokautta, joista 64 prosenttia oli ulkomaisia ja 36 prosenttia kotimaisia yöpymisiä. Hostellit ovat osa kansainvälistä Hostelling International (HI) -verkostoa, joka kattaa noin 3 500 hostellia lähes 90 maassa. Hostellijärjestö valvoo ja ohjaa Suomen HI-hostellien toimintaa.

www.hihostels.fiwww.hostelborea.fiwww.visiturku.fi

Comments Off on Turun matkailu – Turku Touring: Turun Laivahostel Borea on Vuoden hostelli 2014