Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
19
Dec '13

Israelin valtion matkailutoimisto saa uuden markkinointipäällikön

92700e7705201a5e_800x800ar

Irma Aalto

Irma Aalto on työskennellyt Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaiden ja Baltian maiden yksikön markkinointipäällikkönä ja apulaisjohtajana vuodesta 2005 lähtien. Vuodenvaihteen jälkeen hän siirtyy uusiin matkailualan tehtäviin, ja tilalle tulee Göran Nilervall.

Työssään Israelin valtion matkailutoimistossa Irma Aalto on myötävaikuttanut laajan yhteysverkoston luomiseen sekä erittäin positiiviseen kehitykseen matkanjärjestäjien, median ja ystäviemme keskuudessa. Irman aikana pohjoismaisten matkailijoiden osuus on kasvanut Israelissa 53 %:lla, mihin Irma itse on luonnollisesti ollut vaikuttamassa.

Tammikuun 2. päivänä markkinointipäällikön ja apulaisjohtajan tehtävään astuu Göran Nilervall, joka on viimeksi työskennellyt Liettuan matkailutoimistossa Destination Managerina. Vuonna 2012 Göran toimi viransijaisena Israelin valtion matkailutoimistossa, joten hänellä on hyvä kuva työn sisällöstä.

– On uskomattoman upeaa ja jännittävää päästä tekemään taas töitä Israelin parissa. Se on kiehtova maa, ja työtoverit ovat alan ammattilaisia, Göran Nilervall hehkuttaa uudesta työstään.

Irma, joka tuntee matkailualan kuin omat taskunsa, aloittaa 2014 “Strandutveckling Mälaren”-projektin johtotehtävissä. Projektissa on mukana Upplands Bron, Håbon, Järfällan, Ekerön, Upplands Väsbyn ja Sigtunan kunnat.

Israelin Valtion Matkailutoimiston tehtävänä on markkinoida Israelia matkakohteena Pohjoismaissa ja Baltian maissa sekä välittää matkailua koskevia tietoja näiden maiden suurelle yleisölle. Israelin valtion matkailutoimisto toimii suoraan Israelin matkailuministeriön alaisuudessa. Israelin suuntautuvan matkailun edistämisessä toimii kaikkiaan 18 matkailutoimistoa ympäri maailmaa.

Koe Israelin ainutlaatuisuus – Käy Tel Avivissa, juhla- ja rantalomakaupungissa Välimeren rannalla. Se ei nuku koskaan Patikoi ympäri kiehtovaa Jerusalemia, jossa harjoitetaan kolmea maailmanuskontoa – Kellu terveellisessä Kuolleessameressä – Ui delfiinien kanssa ja snorklaa Punaisessa meressä Eilatin koralliriutoilla – Seuraa Jeesuksen jalanjälkiä Pyhässä maassa – Vaella Galilean ainutlaatuisessa luonnossa.

Lisätietoja: www.goisrael.fi  

Comments Off on Israelin valtion matkailutoimisto saa uuden markkinointipäällikön