Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
13
Dec '13

Rantapallo: Hinnat nousevat päivä päivältä – vielä ehdit jouluksi rannalle

Kreeta-Rantapallo

Matkamyynti pyörii kuumana talvimyrskyjen riepotellessa Pohjolaa. Rantakohteiden äkkilähtöpaikkoja on vielä tarjolla lähes kaikilla matkanjärjestäjillä, mutta hinnat nousevat päivä päivältä.

Tällä hinnalla pääset vielä jouluksi aurinkoon

Rantajoulua suunnittelevan kannattaa tehdä päätöksensä nopeasti. Äkkilähdöt ovat viimeisiä myymättömäksi jääneitä tai peruutettuja paikkoja, joita kaupataan alennetuilla hinnoilla juuri ennen matkan alkamista. Etelänmatkojen kysyntä juhlakaudella on valtava, ja halpaa matkaa etsivän on oltava valmis sekä nopeaan toimintaan että kompromisseihin hotellin suhteen.

– Ratkaiseva hetki on juuri nyt. Vielä tällä hetkellä on tarjolla ajankohtaan nähden poikkeuksellisen edullisia matkoja esimerkiksi Tunisian kohteisiin. Ensi viikolla hinnat näyttävät varmasti jo erilaisilta, sanoo äkkilähtöjä listaavan Rantapallo.fi-matkailusivuston päätoimittaja Riikka Krenn.

Halpaa matkaa etsivä joutuu tinkimään majoituksesta

Viime vuoteen verrattuna äkkilähtötarjonta on tällä hetkellä yllättävän hyvä. Kaikkein halvimmalla pääsee Tunisian Sousseen, jossa viikkohinnat alkavat 349 eurosta. Tällä hinnalla saa lennot sekä majoituksen etukäteen määrittelemättömässä hotellissa. Vuosi sitten samaan aikaan halvimmistakin matkoista sai maksaa lähes tuplasti.

– Kanariansaarille pääsee jouluksi noin 600 – 700 eurolla. Jo näissä hinnoissa täytyy ottaa huomioon, että kyseessä ei välttämättä ole luksushotelli, sillä äkkilähtömatkoilla majoitusta ei aina pääse valitsemaan etukäteen. Toki iloisestikin sen suhteen saattaa yllättyä, mutta varmaa laatua haluavan kannattaa varautua maksamaan enemmän, sanoo Krenn.

Nämä ovat joulun edullisimmat äkkilähtökohteet

Esimerkkihintoja viikon lomamatkalle Rantapallon äkkilähtöhausta*

Lähtö 20.12.2013 Sousse, Tunisia (Detur) alk. 349 €
Lähtö 20.12.2013 Monastir, Tunisia (Detur) alk. 449 €
Lähtö 20.12.2013 Gran Canaria, Espanja (Finnmatkat) alk. 595 €
Lähtö 19.12.2013 Eilat, Israel (Lomamatkat) alk. 599 €
Lähtö 20.12.2013 Teneriffa, Espanja (Lomamatkat) alk. 599 €
Lähtö 19.12.2013 Costa Blanca, Espanja (Lowcost Holidays) alk. 634 €
Lähtö 22.12.2013 Madeira, Portugali (Aurinkomatkat) alk. 700 €
Lähtö 20.12.2013 Lanzarote, Espanja (Apollomatkat) alk. 720 €

* Esimerkit ovat viikon matkoja sisältäen lennot ja majoituksen hotelliluokkaa määrittelemättä. Lähtöpaikka Helsinki. Äkkilähtöjen paikkatilanne päivittyy hakujärjestelmään 10 minuutin välein, tilanne 13.12.2012 klo 11.00. Ajankohtaiset äkkilähtötarjoukset löytyvät Rantapallon äkkilähtöhaun avulla.

Lisätiedot

http://www.rantapallo.fi/akkilahdot

Comments Off on Rantapallo: Hinnat nousevat päivä päivältä – vielä ehdit jouluksi rannalle