Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
27
Mar '13

Yksilöllisesti räätälöityjä eksklusiivisia viinimatkoja Sonoma Countyyn uudelta matkanjärjestäjältä

Hermine Baker

Atmani Tours tarjoaa luksusmatkoja Kalifornian trendikkääseen viiniparatiisiin Sonoma Countyyn. Toimintansa nyt Pohjoismaihin laajentavan matkatoimiston perustaja on Hermine Baker.

– Perustin Atmanin, koska näin tarpeen matkanjärjestäjälle, joka järjestäisi eksklusiivisia yksilöllisesti räätälöityjä matkoja Sonoma Countyyn. Haluan antaa asiakkailleni unohtumattoman kokemuksen kauniissa viinimaisemassa ja viedä heitä paikkoihin, joihin turistit eivät yleensä pääse, Hermine Baker kertoo.

Trendikäs viinialue

Hermine Baker on kotoisin Etelä-Ruotsista Marsvinsholmin linnasta. Sonoma Countyyn hän muutti neljä vuotta sitten tavattuaan amerikkalaisen miehensä.

– Sonoma Countysta on tullut viime vuosina yksi Yhdysvaltain trendikkäimmistä matkakohteista. Maakunta on kiehtova, ja siellä tuotetaan maan parhaat viinit, Hermine sanoo.

Vajaa tunti San Franciscosta pohjoiseen sijaitsevassa Sonoma Countyssa on yli 300 viinitarhaa. Alue on tullut tunnetuksi erityisesti Chardonnay- ja Pinot Noir -viineistään. Hermine Bakerilla, joka on itse viinuri, on alueella monia viinintuottajaystäviä, ja hän tuottaa myös oman viininsä täällä.

– Käymme mm. viinitilalla, jossa Hollywood-tähdet tekevät omia viinejään. Vieraani oppivat, miten eri rypäleitä yhdistellään, niin että tuloksena on täydellisen tasapainoinen viini, Hermine Baker kertoo.

Kohderyhmänä asiakkaat, joiden odotukset ovat korkealla

Atmani Tours räätälöi 4–7-päivän matkoja, joihin voi yhdistää muutaman päivän San Fransiscossa. Sonoma Countyssa vieraat majoittuvat Healdsburgin pikkukaupungissa sijaitsevaan Hotel les Marsiin. Päivisin tutustutaan kiehtovaan maakuntaan esim. hevosen selässä viiniköynnösten lomitse tai ilmasta käsin helikopterilla.

– Haluan olla täydellinen emäntä, joka pitää vieraistaan huolta ja ylittää odotukset. Matkat räätälöidään aina asiakkaiden tarpeiden mukaan. Korkealaatuiset viinit rauhallisessa ympäristössä ja mukavassa seurassa ilman stressiä sekä hauskat, jännittävät aktiviteetit päivän aikana ovat matkojeni perusta, sanoo Hermine Baker, joka toimii itse vieraidensa henkilökohtaisena oppaana.

Pienet ryhmät takaavat korkean laadun

Korkean laadun takaamiseksi Atmani Tours ottaa vastaan enintään kuuden hengen ryhmiä. Hermine tarjoaa matkoja nyt myös Pohjoismaissa. Ensimmäinen matka järjestetään toukokuussa.

– Uskon, että keskiverto Atmanin asiakas on utelias ja elämänhaluinen matkaaja, jonka odotukset ovat korkealla. Kyse voi olla nuorista uraihmisistä tai vanhemmista ihmisistä, joiden lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa ja jotka haluavat kokea jotain aivan erityistä, Hermine kertoo.

Atmani Tours on Kalifornian Sonoma Countyssa vuonna 2012 perustettu matkanjärjestäjä. Eksklusiivisia matkoja Kalifornian viinialueille tarjoavan yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on hotelli- ja matkailualan koulutuksen saanut ruotsalainen viinuri Hermine Baker. Nimi Atmani on sanskriittia ja tarkoittaa ‘sielun puhtaassa tilassa’ (in the pure state of the soul).


Comments Off on Yksilöllisesti räätälöityjä eksklusiivisia viinimatkoja Sonoma Countyyn uudelta matkanjärjestäjältä