Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
2
Dec '13

Area ja Suomen Matkatoimisto yhdistyvät SMT:ksi

Web

 

Finnairin omistamat liikematkatoimistot Area ja Suomen Matkatoimisto ovat vahvistaneet yhdistyvänsä suurimmaksi suomalaiseksi liikematkatoimistoksi. Aiemmin ilmoitettu yhdistymisaie toteutui 1.12.2013.

Yhdistyminen tapahtui liikkeenluovutuksella, jossa Suomen Matkatoimiston Suomen toiminnot luovutetaan Arealle. Yhdistyneen matkatoimiston nimi on SMT.

– Halusimme ottaa suurimmalle suomalaiselle matkatoimistolle ytimekkään nimen, jossa näkyy myös toimintojemme pitkä historia ja tunnettuus, SMT:n toimitusjohtaja Kirsi Paakkari kuvailee. – Uudessa ilmeessämme käytämme kolmea eri värivaihtoehtoa: luotettavaa tummansinistä yritystasolla, modernia pinkkiä liikematkapalveluissa sekä raikasta vihreä-keltaista tapahtumissa ja kokouksissa.

Uusi SMT on suurin suomalaisessa omistuksessa oleva liikematkatoimisto sekä Suomen suurin Tapahtumat ja kokoukset -tiimi. – Tavoitteenamme on ottaa markkinajohtajuus liikematkustusmarkkinalla sekä kehittää sitä edelleen, Kirsi Paakkari korostaa.

– Kansainvälisen kumppaniverkostomme ansiosta olemme vahva kumppani palvelemaan isoja kansainvälisiä yrityksiä ja samalla ketterä ja paikallinen kotimaisten asiakkaiden tarpeisiin, Kirsi Paakkari havainnollistaa.

– Tulevaisuudessa asiakkaamme voivat valita entistä laajemmasta palveluvalikoimastamme parhaat palat oman yrityksensä matkustuksen ja kohtaamisten tueksi. Molempien talojen henkilökunnan vahva osaaminen ja uusi organisaatio mahdollistavat volyymillaan etuja asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa.

Comments Off on Area ja Suomen Matkatoimisto yhdistyvät SMT:ksi