Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
29
Nov '13

Suomalainen matkailuteko palkitaan Matkamessuilla

SuomalainenMatkailu-logo_200px

Matkailuaiheisen Suomalainen matkailupalkinto – Finnish Travel Award – kilpailun finaalin on käynnistynyt. Yleisöäänestys jatkuu netissä 3.1.2014 saakka, ja voittaja julkistetaan Matkamessujen avajaispäivänä 16.1.2014.

Tänä vuonna Suomalainen matkailupalkinto -Finnish Travel Award -kilpailussa on yksi sarja, jonka edustajat ovat kaikki kehittäneet matkailualalle jotain sellaista, joka elämyksellisyydellään, laadukkuudellaan ja omaperäisyydellään kannustaa matkailualaa kehittämään uudenlaisia palveluita.

Matkailualan ammattilaisraadin yleisöäänestykseen valitsemat neljä finalistia ovat:

• Suomen luontokeskus Haltia Espoon Nuuksiossa / www.haltia.com
• Ravintolapäivä ympäri maailmaa / www.restaurantday.org
• Smakbyn Ahvenanmaalla / www.smakbyn.ax
• Vaarojen Maraton Kolilla / www.vaarojenmaraton.fi

Raati painotti valinnoissaan tuotteen, kohteen tai tapahtuman laatua, saavutettavuutta, kasvavaa suosiota, kiinnostavuutta ja ajankohtaisuutta. Näiden ominaisuuksien lisäksi otettiin huomioon Matkamessujen vuoden 2014 teema Palveluksessanne –At Your Service, ja kaikki ehdokkaat ovat olleet esimerkillisiä myös tällä saralla.

Kilpailun raadin jäsenet ovat Eva Torra Apollomatkoista, Heli Mäki-Fränti Suomen matkatoimistoalan liitosta, Kati Kelola matkailulehti Mondosta, Kai Paroma CWT Kaleva Travelista, Kristiina Hietasaari Matkailun edistämiskeskuksesta ja Lumia Ankkuri Messukeskuksesta.

Kilpailun nettisivut: www.matkailupalkinto.fi

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut esittelee ulkomaiden ja kotimaan matkailukohteet Helsingin Messukeskuksessa 16.–19.1.2014. Avoinna matkailualan ammattilaisille to 16.1. klo 9-19 ja pe 17.1. klo 9-12. Matkamessut ja Caravan-messut ovat avoinna yleisölle pe 17.1. klo 12–19, la–su 18.–19.1. klo 10–18.

Comments Off on Suomalainen matkailuteko palkitaan Matkamessuilla