Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
27
Nov '13

HimosLomat -konserni mukaan lahtelaisen tapahtumayhtiö Summer Up Oy:n toimintaan

555286_10151742977785473_1792615482_n

Lahtelainen tapahtumayhtiö vahvistuu entisestään

HimosLomat – konserni laajentaa tapahtuma- ja festivaaliosaamistaan. Konserniin kuuluva HimosFestival Oy on ostanut merkittävän osuuden lahtelaisesta Summer Up Oy:stä, joka tunnetaan muun muassa kävijämäärältään Suomen suurimman urbaanin musiikin Summer Up – festivaalin järjestäjänä.

HimosLomat–konserniin kuuluvan HimosFestival Oy:n yksi keskeisimmistä kehitysalueista on festivaali- ja tapahtumatoiminnan laajentaminen ja kasvattaminen. Summer Up Oy:n osaaminen tuo lisää kasvupotentiaalia ja HimosFestival Oy:n toiminta laajenee näin ollen myös Lahden alueelle.

”Festivaali- ja kesätapahtuma –toimintaa on kehitetty merkittävästi vuosien varrella. Se on meille nykyisin selkeä liiketoiminta-alue, johon panostetaan myös tulevaisuudessa. Summer Up Oy:n asiantuntemus urbaanin sekä elektronisen musiikin genrestä sekä yhtiön nuorekas toimintatapa tekevät siitä vahvan, luotettavan ja monipuolisen kumppanin”, sanoo HimosFestival Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Haljala.

HimosFestival Oy:n portfolioon kuuluu tällä hetkellä neljä Himoksella järjestettävää musiikkifestivaalia sekä kaksi Jyväskylässä järjestettävää festivaalia. Lisäksi yhtiö omistaa osuuden Tammerfest Oy:stä, joka järjestää Tampereella Tammerfestia.

Summer Up soi Lahden Mukkulassa ja charter –bileristeilyillä

Summer Up Oy on ollut tähän mennessä osa Mustonen & Hakala Oy:n yhtiöitä. Summer Up Oy on erikoistunut tuottamaan nuorten ja nuorten aikuisten suosimia urbaanin musiikin tapahtumia. Yhtiö tunnetaan parhaiten Lahden Mukkulassa järjestettävän Suomen suurimman, urbaanin musiikin tapahtuman, SummerUp -festivaalin järjestäjänä. Festivaali on järjestetty jo vuodesta 2003 lähtien ja kaksipäiväisen tapahtuman kävijämääräksi on vakiintunut noin 30 000 kävijää. Lisäksi bileristeilyt Summer Up Cruise ja Goom ovat suosittuja nuorten aikuisten tapahtumia.

”Olemme iloisia, kun meistä tulee osa menestyvää HimosLomat-konsernia. Teimme jo viime kesänä tiivistä yhteistyötä ja tulevaisuudessa uskon uuden osakkaamme tuovan paljon uusia kehitysmahdollisuuksia niin toiminnan kuin hallinnonkin osalta Summer Up yhtiöön. Olen vakuuttunut, että HimosFestivalin tulo tuotantoyhtiöömme antaa myös lisämahdollisuuksia Lahden alueen matkailun edistämiseen”, kiteyttää Summer Up Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Martin Mustonen.

Faktaa yhtiöiden tapahtumista

HimosLomat -konserni

HimosFestival  Oy:n tapahtumien kävijämäärät kesällä 2013

The Voice Juhannus Himosfestival  46 000

Iskelmä festivaali                  32 000

Suomipop Jyväskylä           15 000

Pipefest                                 15 000

Jysäri                                       8 000

Lisäksi HimosFestival tuotti viime kesänä ensimmäistä kertaa perinteikkään Sataman Yö–tapahtuman Jyväskylässä. Kesäsesongin aikana Himoksella järjestetään musiikkifestivaalien lisäksi myös muita suuria tapahtumia, kuten V8New WineNeste Rally Finland –rallibileet ja Novascotian noutajien Tolleri-leiri. Tällaisissa kesätapahtumissa osallistujia on sadoista osallistujista aina muutamaan tuhanteen osallistujaan.

Summer Up Oy

Summer Up –festivaali , Lahden Mukkulan ranta             30 000 kävijää

Summer Up Cruise – risteilytapahtuma, M/S Baltic Princess,     4 500 matkustajaa

Goom–risteilytapahtuma, M/S Baltic Princess                   4 500 matkustajaa

Yhtiön toimintaan kuuluu myös muita eri kokoluokan tapahtumia. Esimerkiksi konsertteja, yritystilaisuuksia ja ravintolatapahtumia järjestetään vuosittain noin 80 kappaletta. Nämä tilaisuudet keräävät tapahtumasta riippuen 500–3000 osallistujaa.

Lisäksi yhtiö on osajärjestäjänä erilaisissa kotimaisissa festivaaleissa ja tapahtumissa. Muun muassa kesällä 2013 ensimmäistä kertaa järjestetyssä Hustle HKI–festivaalissa, keväällä 2013 järjestetyssä Welcome Justin Bieber –tapahtumassa sekä helmikuussa 2014 järjestettävässä maailman suosituimman DJ:N Armin Van Buurenin maailmankiertueen Armin Only Helsinki –konsertissa.

Lisätiedot:

www.himoslomat.fi

www.summerup.fi
www.suoy.fi

Vuonna 1989 perustettu perheyhtiö HimosLomat on alueensa suurin majoitus-, ravintola-, kokous- ja ohjelmapalveluita sekä kiinteistöhuoltopalveluita tarjoava yritys. Jämsässä sijaitsevan ympärivuotisen vapaa-ajankeskuksen mökeissä, huviloissa ja hotellissa on yhteensä yli 3000 vuodepaikkaa. HimosLomien Himos Areena on yksi valtakunnallisesti merkittävimmistä viihdetapahtumien näyttämöistä ja yhtiön järjestämät kesäfestivaalit kuuluvat Suomen suurimpiin. HimosLomat -konsernin liikevaihto edellisenä tilikautena oli 23 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 80 työtekijää ympärivuotisesti. www.himoslomat.fi

Summer Up Oy on uuteen musiikkiin erikoistunut tapahtumatuotantoyhtiö, jonka tapahtumat ovat valtakunnallisesti tunnettuja erityisesti nuoren yleisön keskuudessa. Yhtiö on kuulunut aikaisemmin Mustonen & Hakala konserniin, jonka omistavat Summer Up Oy:n nuoret perustajajäsenet Martin Mustonen ja Oskari Hakala. Yhtiöt harjoittavat tapahtumatuotantoa sekä ravintolatoimintaa, jonka tytär – ja osuusyhtiöitä ovat Summer Up Oy, Lahden Sataman Helmet Oy sekä Suomen suurinta Stars Of the Stadium lumilautailutapahtumaa järjestävä Sots Finland Oy. Mustonen & Hakala yhtiöiden kokonaisliikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa ja se työllistää noin yhteensä noin 10 henkilöä ympärivuotisesti sekä kymmeniä työntekijöitä kausi – ja projektikohtaisesti. Summer Up  Oy:n osuus kokonaisliikevaihdosta viime tilikaudella oli noin 1,5  miljoonaa euroa ja se työllistää neljää ympärivuotisesti.

Comments Off on HimosLomat -konserni mukaan lahtelaisen tapahtumayhtiö Summer Up Oy:n toimintaan