Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
27
Nov '13

Scandic tarjoaa ensimmäisenä hotelliketjuna huoneenluovutuksen mobiililaitteilla kaikissa hotelleissaan

print_Y2DSCB3zvv

Scandic on nyt maailman ensimmäinen hotelliketju, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden sähköiseen huoneenluovutukseen. Kesällä pilotoitu ja testattu palvelu sai erittäin positiivisen vastaanoton ja se otetaan nyt käyttöön kaikissa hotelleissa.

Asiakkaat voivat maksaa huoneen, minibaariostokset sekä ravintolapalvelut älypuhelinta tai tietokonetta käyttäen. Sähköinen huoneenluovutus on mahdollinen, kun asiakas on rekisteröinyt profiiliinsa joko puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa. Lähtöä edeltävänä iltana asiakas saa viestin, josta hän näkee laskunsa summan, lisää siihen minibaariostoksensa ja maksaa laskun. Kuitin asiakas saa sähköpostiinsa ja avainkortin hän voi jättää vastaanottoon poistuessaan hotellista. Näin aamun askareisiin jää ylimääräistä aikaa ja asiakas välttyy mahdolliselta jonotukselta vastaanotossa.

– Olen todella tyytyväinen voidessamme tarjota tämän palvelun asiakkaillemme ensimmäisenä maailmassa. Odotamme ensimmäisen vuoden aikana noin puolta miljoonaa sähköistä huoneenluovutusta ja seuraavana vuonna oletamme luvun tuplaantuvan, sanoo Scandicin konsernijohtaja Frank Fiskers.

Ennusteen pohjalla on palvelun helppokäyttöisyys ja sen välitön hyöty asiakkaalle.

Lisäpalveluja tulossa

Hotellialalla on kehitetty mobiilipalveluja melko maltillisesti ja tähän saakka on lähinnä keskitytty helppoon ja nopeaan tapaan tehdä huonevaraus. Samaan aikaan asiakkaillemme on itsestään selvää, että pankkiasioiden hoitaminen, ostokset sekä matkavaraukset onnistuvat tien päällä mobiilisti.

– Oli luonnollista aloittaa sähköisten palveluiden päivittäminen huoneen luovuttamisesta. Jo nyt 10 prosenttia vieraistamme on kokeillut palvelua ja palaute on ollut positiivista. Jatkamme ehdottomasti lähes rajattomien digitaalisten mahdollisuuksien kehittämistä jatkossakin ja lähitulevaisuudessa agendalla on hotelliin sisäänkirjautuminen sekä kokoustilojen varaaminen, toteaa Fiskers.

Comments Off on Scandic tarjoaa ensimmäisenä hotelliketjuna huoneenluovutuksen mobiililaitteilla kaikissa hotelleissaan