Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
22
Oct '12

Finnmatkat: Uimataito kesäksi – lapset talvilomalla uimakouluun

Lasten uimakoulut ovat vakiinnuttaneet asemansa Finnmatkoilla. Tulevana talvena lapset voivat harjoittaa uimataitojaan Kanariansaarilla kaikissa Blue Village –hotelleissa.

– Rantalomalla veteen totuttelu ja uimaan opettelu on luontevaa. Olemme saaneet todella hyvää asiakaspalautetta kesän uimakouluista ja sen vuoksi niitä päätettiin järjestää nyt myös talvella, sanoo Finnmatkojen viestintäjohtaja Anu-Eveliina Mattila

Uimakouluja on kahdenlaisia: 4-7–vuotiaille vesipeuhula ja 5-9–vuotiailleuimakoulu. Vesipeuhulassa veteen tutustutaan leikin avulla ja opitaan muun muassa sukeltamaan. Uimakoulussa opetellaan hyppäämään altaan reunalta sekä uimaan 10 metrin matka.

– Olen iloinen, että pystymme ainoana matkanjärjestäjänä Suomessa yhdistämään lomamatkaan elämän kannalta niin tärkeän taidon oppimisen, Mattila jatkaa.

Kommentteja uimakoulusta

”4-v. poikamme oppi sukeltamaan ja kaikkea muuta tärkeää mitä en itse olisi pystynyt opettamaan ainakaan näin lyhyessä ajassa ;)”

”Uimakoulu lapselle oli kyllä loistava. Iso kiitos siitä uimakoulun vetäjälle!”

”Loistavaa oli Uimakoulu johon lapseni osallistuivat. Erityiskiitos uimaopettaja Jarille, innostava ja kannustava!!!”

”Lapsemme Janne 4-v. oikeasti oppi sukeltamaan ja haluaa heti uudelleen uimakouluun seuraavalla matkalla.”

Uimakoulut ovat yhteispohjoismaisia, opetus on käytännönläheistä ja perustuu pitkälti esimerkkeihin. Ammattitaitoiset opettajat puhuvat suomea ja ruotsia. Talven uimakouluja järjestetään 20.12.2012 – 3.3.2013 Kanariansaarilla. Lue uimakouluista tarkemminhttp://www.finnmatkat.fi/Lomavalikoima/Perhelomat/Blue-Village-uimakoulu/

Oy Finnmatkat Ab on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 275 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua, maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel Plc:tä, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

 

Comments Off on Finnmatkat: Uimataito kesäksi – lapset talvilomalla uimakouluun