Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
16
Oct '12

Travellink AB liittyy RADIUS Network -verkostoon Pohjoismaissa

Maailmanlaajuisten matkanhallintaratkaisujen johtava toimittaja RADIUS ilmoitti tänään Travellink AB:n liittymisestä RADIUS Network -verkostoon. Travellink AB on johtava matkanhallintaan erikoistunut yritys, jonka pääkonttori on Tukholmassa.

Travellinkilla on täyden palvelun toimipisteet Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Travellink on Skandinavian markkinoiden nopeimmin kasvavia liikematkatoimistoja.. Yritys tunnetaan verkkoliiketoiminnastaan, johon sisältyvät oma verkkovaraustyökalu ja asiakastakuu, jonka mukaan matkailijat varaavat 75 prosenttia matkastaan verkossa.  Vuonna 2000 perustettu Travellink on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista liikematkatoimistoista.

”Liittyminen RADIUS Network -verkostoon on hieno tilaisuus Travellink Corporatelle. Verkoston kautta Travellink Corporate pystyy tarjoamaan maailmanlaajuista palvelua ja yhtenäistä raportointia sekä entistä paremman hotelliohjelman, mikä hyödyttää Travellinkin kaikkia pohjoismaisia asiakkaita”, Group Director Corporate Travel Bodil Månsson sanoo.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Travellinkin tervetulleeksi RADIUS Network -verkostoon”, RADIUKSEN EMEA and Americas -liiketoiminta-alueen Senior Vice President Kieran Hartwell sanoo. ”Travellink on sitoutunut tarjoamaan liikematkustajille erinomaista palvelua ja tukea. Lisäksi Travellink hyödyntää teknologiaa toiminnan tehostamiseksi ja entistä paremman kokemuksen tarjoamiseksi asiakkailleen. Näin ollen Travellink on erittäin arvokas lisä Network-verkostossa.”

Travellink

Travellink on Pohjoismaiden johtava nettimatkatoimisto Suomessa, Ruotsissa,Tanskassa ja Norjassa. Travellink tarjoaa palveluita kolmella eri liiketoimintaa-alueella: vapaa-ajan matkoissaliikematkoissa sekä kokous- ja ryhmämatkoissa. Valikoimaan kuuluu 560 lentoyhtiötä, 165.000 hotellia sekä 5.000 autonvuokraustoimipistettä 80 maassa. Travellink kuuluu Odigeo-ryhmään. Vuonna 2011 Travellinkilla oli 830.000 matkustajaa ja liikevaihto oli 300 MEUR. Travellink harjoittaa myös vapaa-ajan matkojen myyntiä Opodo tuotemerkin alla Pohjoismaissa sekä Puolassa.

www.travellink.com

RADIUS

RADIUS suunnittelee ja toimittaa monikansallisille yrityksille globaaleja matkanhallintaratkaisuja. RADIUKSEN ohjelmat yhdistävät asiakkuuksien hallinnan ja tietojen yhteensovittamisen paikalliseen palveluun ja tukeen, joita tarjoaa johtavien yritysmatkatoimistojen verkosto 3 300 toimipisteessä 80 maassa. RADIUKSEN jäsentoimistot hallinnoivat yli 21 miljardin dollarin vuosittaista yritysmatkakulutusta. RADIUS Global Hotel Program sisältää maailman johtavat hotellimerkit ja on yritysmatkamarkkinoiden suurimpia ohjelmia. RADIUKSEN yritystoimistot sijaitsevat Bethesdassa Yhdysvaltain Marylandissa, Lontoossa, São Paulossa ja Singaporessa.

www.radiustravel.com

 

Comments Off on Travellink AB liittyy RADIUS Network -verkostoon Pohjoismaissa