Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
19
Aug '13

Israel matkailuministeriö avaa nettisivuston konferenssi- ja virikematkailulle!

Israelin matkailuministeriö on hiljattain avannut uuden nettisivuston, jonka kohderyhmänä ovat konferenssi- ja virikematkoja (PCO ja DMC) järjestävät päättäjät ja matkailun ammattilaiset. Sivuston iskulause on “Israel: One place. Endless possilities” (Yksi paikka. Loputtomat mahdollisuudet), sivusto esittelee Israelin modernina ja elävänä maana, jossa on loputtomat mahdollisuudet vieraanvaraisuudelle, konferensseille ja virikematkailulle.

Israelin hotelleissa ja yliopistojen moderneissa kokoontumistiloissa voidaan järjestää konferensseja 50 – 10 000 osallistujalle. Hotellimajoitukset voidaan räätälöidä eri toiveiden ja budjettien mukaisesti – aina suurten kaupunkien luksushotelliketjuista kylpyläkohteisiin Eilatissa, Galileassa ja Kuolleella merellä.

Majoitus on mahdollista myös maalaismaisemassa kuten kibbutsien vierasmajoissa ja hotelleissa. Mahdollisuudet konferenssien ulkopuolella ovat rajattomat – matkat arkeologisille kaivauksille, perinteisiä kiertomatkoja Pyhässä maassa, kylpylähoitoja, urheilu- ja aavikkoseikkailuja ja paljon muuta.

Israel tarjoaa virikematkailijalle monia kiinnostavia, eksoottisia ja unohtumattomia elämyksiä neljässä eri kohderyhmässä:

  • Sielu ja ruumis: holistisia kylpylähoitoja, meditaatiota, kabalaa yms.
  • Urheilu: kaikentyyppistä ja -tasoista vesi- maa- ja ilmaurheilua, jopa ekstremeurheilua. Esimerkiksi uintia delfiinien kanssa Punaisessa meressä, lintujen bongausta, pyöräilyä, jeeppiajeluita ja paljon muuta
  • Ruoka ja viini: viinitarhojen myymälöitä, oliiviöljy- ja juustofarmeja, ruokatoreja ja paljon muuta
  • Vapaa-aika ja historia: kulttuuri- ja viihdemahdollisuuksia, arkeologisia kohteita, ylellisiä aavikolla järjestettäviä yöllisiä produktioita, museoita ja paljon muuta

http://www.goisrael-conference-and-incentive.com/

Sivustolla on videoita, kuvia ja yksityiskohtaista käyttäjäystävällistä tietoa sekä yhteystiedot.

ab2eedce8b883645_800x800ar

 

Israelin Valtion Matkailutoimiston tehtävänä on markkinoida Israelia matkakohteena Pohjoismaissa ja Baltian maissa sekä välittää matkailua koskevia tietoja näiden maiden suurelle yleisölle. Israelin valtion matkailutoimisto toimii suoraan Israelin matkailuministeriön alaisuudessa. Israelin suuntautuvan matkailun edistämisessä toimii kaikkiaan 18 matkailutoimistoa ympäri maailmaa.

Koe Israelin ainutlaatuisuus – Käy Tel Avivissa, juhla- ja rantalomakaupungissa Välimeren rannalla. Se ei nuku koskaan  Patikoi ympäri kiehtovaa Jerusalemia, jossa harjoitetaan kolmea maailmanuskontoa – Kellu terveellisessä Kuolleessameressä  Ui delfiinien kanssa ja snorklaa Punaisessa meressä Eilatin koralliriutoilla  Seuraa Jeesuksen jalanjälkiä Pyhässä maassa  Vaella Galilean ainutlaatuisessa luonnossa.

Lisätietoja: www.goisrael.fi

Comments Off on Israel matkailuministeriö avaa nettisivuston konferenssi- ja virikematkailulle!