Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
12
Oct '12

Kirsi-Marja Salonen valittiin Suomen matkatoimistoalan liiton uudeksi puheenjohtajaksi

Kirsi-Marja Salonen on valittu Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) puheenjohtajaksi vuosiksi 2013–2014. Salonen valittiin toimialan keulahahmoksi yksimielisellä päätöksellä perjantaina 12.10.2012 Holiday Club Saimaassa, Lappeenrannassa, järjestetyssä liiton syyskokouksessa.

Kirsi-Marja Salonen on 50-vuotias turkulainen matkatoimistoyrittäjä, joka on ollut matkailualalla vuodesta 1981. Salosen oma yritys Matkatoimisto Heta Oy on perustettu vuonna 1997. Salosella on vahva kokemus järjestötoiminnasta. Hän on mm. toiminut kuusi vuotta Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Uusi puheenjohtaja aloittaa kautensa tilanteessa, jossa matkatoimistojen toimintaympäristö on hyvin haastava.

– Aion tehtävässäni keskittyä erityisesti matkatoimistoalan edunvalvontaan niin kotimaassa kuin EU:n tasolla. Tärkeää on tietenkin myös hoitaa liiton perustehtäviä: seurata alan asioita, ohjeistaa jäsenistöä ja avustaa kaikkia jäseniä tasapuolisesti, Kirsi-Marja Salonen listaa.

Comments Off on Kirsi-Marja Salonen valittiin Suomen matkatoimistoalan liiton uudeksi puheenjohtajaksi