Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
9
Aug '13

Scandic Hotels Oy: TripAdvisor palkitsi 40 Scandic-hotellia

mkhwtwsgajqqjhxi5d6u

TripAdvisor-matkailusivusto myöntää vuosittain Certificate of Excellence –palkintoja hotelleille, jotka ovat saaneet asiakkailtaan erinomaiset arvostelut. Palkinnon saa vain 10 prosenttia kaikista TripAdvisorissa mukana olevista hotelleista. Tällä kertaa palkittujen joukossa on peräti 40 Scandic-hotellia, eli lähes 26 prosenttia kaikista ketjun hotelleista. Palkituista hotelleista 10 sijaitsee Suomessa.

– Olemme hyvin ylpeitä saavutuksestamme, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme mieliinpainuvia elämyksiä. Palkinto osoittaa konkreettisesti, että ahkerointimme on tuottanut tulosta – olemme saaneet erittäin myönteistä huomiota maailman suurimmalla matkailusivustolla, toteaa Scandicin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Puukko.

Certificate of Excellence -palkinto myönnetään hotellille, jonka kokonaisarvosana on puolen vuoden ajan ollut vähintään neljä, kun paras mahdollinen arvosana on viisi. Lisäksi hotellin on saatava tietty vähimmäismäärä arvosteluja vuoden aikana. Palkinnon voi saada vain hotelli, joka saa vierailtaan jatkuvasti hyviä arvosteluja.

– Olemme todella iloisia Scandicin menestyksestä ja palkinnoista. Scandic-hotellit ovat malliesimerkki palvelusta, joka luo erinomaisen asiakaskokemuksen, sanoo TripAdvisorin markkinointijohtaja Alison Copus. Palkinto on erityisen ansaittu, koska hyvä palaute on tullut kaikkein tärkeimmältä taholta eli asiakkailta, Copus kertoo.

Kuusi Scandic-hotellia sai myös Travellers’ Choice ‑palkinnon. Tämä palkinto jaetaan kahdeksassa eri luokassa, joita ovat muun muassa alueen 25 parasta hotellia, koko maailman 25 parasta hotellia, paras palvelu ja trendikkäin hotelli.

Tutkimusten mukaan matkailijat pitävät tuttujen suosituksia luotettavimpana kriteerinä hotellin valinnassa. Nyt pisteet ja arvostelut ovat nähtävillä myös Scandicin nettisivuilla, mikä tuo lisää avoimuutta hotellin valintaan ja varaamiseen. Matkailijat voivat siten valita Scandic-hotellin muiden hotellivieraiden suositusten perusteella.

Scandicin 7 500 työntekijää pyrkivät joka päivä yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja esteettömyyteen. Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on noin 160 hotellia kahdeksassa maassa ja lähes 30 000 hotellihuonetta. Yrityksen liikevaihto on 923 miljoonaa euroa ja se on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Haluamme olla muutakin kuin hotelli – paikka, jossa ihmiset tapaavat, työskentelevät ja inspiroituvat.www.scandichotels.fi

Comments Off on Scandic Hotels Oy: TripAdvisor palkitsi 40 Scandic-hotellia