Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
11
Jun '13

Scandic Pori uudistui täysin

Scandic Pori on läpikäynyt täydellisen uudistuksen ja laajennuksen ja tilat on kokonaisuudessaan saatu käyttöön. Hotellille on samalla myönnetty Joutsenmerkin käyttöoikeus.

”Kaikki tilamme on nyt uusittu. Saimme lisää 38 huonetta, osa niistä Superior extra – tasoisia ja yhteensä hotellin huoneluku on nyt 120. Meillä on myös perhehuoneita entistä enemmän”, kertoo hotellinjohtaja Mikko Henriksson.

Kaikkiin hotellihuoneisiin on uudistustöiden yhteydessä asennettu uudet LED-televisiot sekä huonekohtaisesti säädettävä jäähdyttävä ilmastointi.

”Saimme kaivattua lisäkapasiteettia juuri oikeaan aikaan, sillä monipuolisista kesätapahtumistaan tunnettu Pori vetää paljon matkailijoita. Esimerkiksi SuomiAreenan osallistujia ja Pori Jazzin kävijöitä palvellaan nyt korkeita vaatimuksia vastaavalla majoitusmahdollisuudella kaupungin keskustassa.”

Uusien huoneiden rakentamisen yhteydessä myös hotellin ravintola ja kokoustilat uusittiin. Hotellin asukkaita, muita matkailijoita ja tietysti porilaisia palvelee ravintola Olivo Food Factory. Ravintolan tunnelma houkuttelee illalliselle tai pienelle iltapalalle ja tarjolla on päivisin myös lounasta. Ravintolan sisustuksen on suunnitellut Sakke Järvenpää, muusta sisustuksesta on vastannut DOOS Arkitekter.

Kokoustiloja on kuusi, joista suurin palvelee enimmillään 100 henkilöä. Kokousmenut, kuten myös ravintolan kesämenu ovat Scandicin yhteistyökumppanin Jamie Oliverin suunnittelemat. ”Ylpeilemme myös kaupungin mukavimmalla 54-paikkaisella terassilla, jossa lämmityksen ansiosta tarkenee viileämmälläkin säällä”, hehkuttaa Henriksson.

Scandic on toiminut eettisesti kestävällä ja ympäristömyönteisellä tavalla aina vuodesta 1993 alkaen. Scandic Poria uudistettaessa ja laajennettaessa otettiin huomioon kestävän kehityksen periaatteet ja Scandicin ympäristöohjelma. ”Halusimme myös varmistaa, että koko henkilöstömme on sitoutunut ympäristöohjelman mukaiseen toimintaan, ja sitten käynnistimme Joutsenmerkin hakuprosessin varmistaaksemme virallisen luokituksen”, kertoo Henriksson. Jokainen työntekijä on myös osallistunut interaktiiviseen ympäristökoulutukseen. Aiemmin Joutsenmerkin on saanut 15 Scandic-hotellia eri puolilla Suomea.

Hotellikiinteistön omistaa SSK Suomen Säästäjien Kiinteistöt Oyj, joka omalta osaltaan on investoinut laajennukseen. Henrikssonin mukaan paikallisten toimijoiden hyvä yhteistyö ja sitoutuminen rakennustyöhön mahdollistivat toivotun lopputuloksen.

Scandicin 7 500 työntekijää pyrkivät joka päivä yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen. Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja esteettömyyteen. Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on noin 160 hotellia kahdeksassa maassa ja lähes 30 000 hotellihuonetta. Yrityksen liikevaihto on 923 miljoonaa euroa ja se on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Haluamme olla muutakin kuin hotelli – paikka, jossa ihmiset tapaavat, työskentelevät ja inspiroituvat. www.scandichotels.fi

Comments Off on Scandic Pori uudistui täysin