Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
10
Jun '13

Israelin Valtion Matkailutoimisto: JOUSTAVAMPI, MUKAVAMPI JA HALVEMPI LOMA TELLAVISTA.COM-SIVUSTON KAUTTA

Tellavista.com on loma-asuntojen varaussivu, joka toimii kahdeksalla eri kielellä ja tarjoaa turisteille, perheille ja yritysmatkailijoille mahdollisuuden etsiä, vertaillla ja varata lyhytaikaisia loma-asuntoja ympäri Israelia sijaitsevien yli 1200 asunnon joukosta.

Kahdeksalle eri kielelle käännetty uusi sivusto helpottaa Israeliin matkustamista, sillä se tarjoaa majoitusmahdollisuuksia budjettiin, päivämäärään, huoneiden lukumäärään, sijaintiin ja saatavilla oleviin erityispalveluihin perustuen. Israel on mukana maailmanlaajuisessa ilmiössä, joka näyttää, että matkailijat ja yritysmatkailijat valitsevat joustavan, mukavan ja edullisen vaihtoehdon yöpyä asunnossa hotellin sijaan.

Israelin Valtion Matkailutoimiston tehtävänä on markkinoida Israelia matkakohteena Pohjoismaissa ja Baltian maissa sekä välittää matkailua koskevia tietoja näiden maiden suurelle yleisölle. Israelin valtion matkailutoimisto toimii suoraan Israelin matkailuministeriön alaisuudessa. Israelin suuntautuvan matkailun edistämisessä toimii kaikkiaan 18 matkailutoimistoa ympäri maailmaa.

Koe Israelin ainutlaatuisuus – Käy Tel Avivissa, juhla- ja rantalomakaupungissa Välimeren rannalla. Se ei nuku koskaan  Patikoi ympäri kiehtovaa Jerusalemia, jossa harjoitetaan kolmea maailmanuskontoa – Kellu terveellisessä Kuolleessameressä  Ui delfiinien kanssa ja snorklaa Punaisessa meressä Eilatin koralliriutoilla  Seuraa Jeesuksen jalanjälkiä Pyhässä maassa  Vaella Galilean ainutlaatuisessa luonnossa.

Lisätietoja: www.goisrael.fi

Comments Off on Israelin Valtion Matkailutoimisto: JOUSTAVAMPI, MUKAVAMPI JA HALVEMPI LOMA TELLAVISTA.COM-SIVUSTON KAUTTA