Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Sat
8
Jun '13

Särkänniemen Koiramäen voi kokea Tampereen Cumulus-hotelleissa ja Rantasipi Eden -kylpylähotellissa

Tampereen Cumulus-hotellit ja Rantasipi Eden -kylpylähotelli tiivistävät yhteistyötä Särkänniemen Elämyspuiston kanssa. Elämyspuistoon tänä keväänä avattu Mauri Kunnaksen hahmoihin perustuva Särkänniemen Koiramäki näkyy monipuolisesti hotellien lapsivieraille suunnatuissa aktiviteeteissä.

Tampereelle ja Särkänniemeen matkustavat lapsiperheet voivat tulevana kesänä saada hotelleissa yöpyessään esimakua Särkänniemen Koiramäestä, kun Koiramäki-hahmot jalkautuvat Tampereen Cumulus-hotelleihin ja kylpylähotelli Rantasipi Edeniin. Teema näkyy hotelleissa ja kylpylässä muun muassa yleisissä tiloissa.

”Särkänniemen Koiramäki-teemalla pystymme tarjoamaan lapsiperheille entistä enemmän aktiviteetteja ajanvietteeksi hotelleissamme. Särkänniemen Koiramäki-yhteistyö vahvistaa molempien hotellibrändiemme asemaa lapsiperheiden majoittumisvaihtoehtona”, kertoo Cumulus- ja Rantasipi-hotellien brand manager Samuli Heiskala.

Hotelleista löytyy esimerkiksi Särkänniemen Koiramäki-hahmoin varusteltu suunnistusrata ja lasten ruokalistoissa seikkailevat samaiset hauskat hahmot. Lisäksi Elämyspuiston avaimella saa etuja hotelleissa – avainta vastaan lapset esimerkiksi syövät veloituksetta vanhempien ruokaillessa.

Särkänniemen Koiramäki on Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuva, hehtaarin kokoinen teema-alue. Teema-alue on rakennettu Suomen suosituimman lastenkirjailijan Mauri Kunnaksen hahmoja sekä kirjojen henkeä uskollisesti noudattaen.

”Yhteistyö Tampereen Cumulus-hotellien ja Rantasipi Eden -kylpylähotellin kanssa antaa meille mahdollisuuden luoda perheille kokonaisvaltainen elämysmatka”, kertoo Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä. ”Haluamme tarjota perheille mahdollisuuden tehdä ja kokea monelle sukupolvelle tuttu Kunnaksen maailma yhdessä. Särkänniemen Koiramäki-elämys jatkuu yhteistyömme kautta nyt myös Elämyspuiston ulkopuolella”, jatkaa Seppälä.

Särkänniemen Koiramäki-edut ovat voimassa Tampereen Cumulus-hotelleissa ja Rantasipi Eden -kylpylähotellissa kesäkaudella 2013.

http://www.rantasipi.fi/hotellit/eden/lomapaketit/fi_FI/huvipuistopaketti

http://www.cumulus.fi/hotellitarjoukset/perhe/fi_FI/sarkanniemi/

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

Comments Off on Särkänniemen Koiramäen voi kokea Tampereen Cumulus-hotelleissa ja Rantasipi Eden -kylpylähotellissa