Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
7
Jun '13

Taideteoksia suoraan tekijöiltä Pärnun taidemarkkinoilla

Lauantaisin järjestetään Pärnussa Pühavaimun ja Uue-kadun kulmassa sijaitsevassa Steinerin puutarhassa taidemarkkinat, joilla kaikki kiinnostuneet voivat ostaa, nauttia, kuunnella, katsella, koskea tai tilata taidetta suoraan tekijöiltä sekä tarjota nuorille vasta opiskeleville ja jo elantonsa ansaitseville taiteilijoille vuorovaikutus- ja töiden esittelymahdollisuutta. Taidemarkkinoiden tarkoituksena on luoda välitön yhteys taiteilijoiden ja yleisön välille.

Markkinat järjestetään kesä-, heinä- ja elokuussa lauantaisin kello 12–16 yhteensä 11 kertaa (paitsi ei 22.6., 24.8. ja 31.8.). Taiteella tarkoitetaan ilmaisevaa taidetta ja käyttötaidetta, arkkitehtuuria, musiikkia, kirjallisuutta, designia, performanssia, tanssitaidetta, näyttämötaidetta, elokuvataidetta ja valokuvausta.

Lue lisää Pärnusta: www.visitparnu.com/fi

Comments Off on Taideteoksia suoraan tekijöiltä Pärnun taidemarkkinoilla