Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
10
Sep '12

Nimityksiä Lapland Hotelsissa

Lapland Hotels uudistaa hotellejaan ja vahvistaa nyt myyntitoimintojaan tuomalla uusia kasvoja hotellien johtoon. Lapland Hotel Sirkantähti uudistuu Karoliina Pajuniemen johdolla ja Pekka Kuusisto siirtyy Lapland Hotel Luostotunturin johtoon. Lapland Hotelsin myyntijohtajaksi on nimitetty Juha-Pekka Tuominen.

”Lapin kansainvälinen matkailu kehittyy suotuisasti. Lapland Hotels parantaa kilpailukykyään uudistamalla hotellejaan ja vahvistamalla organisaatiotaan. Haluamme parantaa hotelliemme tuotevalikoimaa sekä kotimaisille että ulkomaalaisille vieraille. Lapland Hotel Sirkantähden uusiutuminen on onnistunut erinomaisesti ja olemme aloittaneet jo Lapland Hotel Oloksen renovoinnin suunnittelun. Uudistusten ja palvelutarjontamme kehittämisellä Lapland Hotelsista tulee entistä yksilöllisempi ja lappilaishenkisempi hotelliketju”, kertoo Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Juha-Pekka Tuominen on nimitetty Lapland Hotelsin myyntijohtajaksi. Tuominen on aikaisemmin toiminut Hotelli Luostotunturi Oy:n toimitusjohtajana.

Tuominen vastaa Lapland Hotelsin kansainvälisestä myynnistä ja hotellipalvelukokonaisuuksien tuotteistamisesta ja toimii myyjien esimiehenä.

KTM Pekka Kuusisto on nimitetty Lapland Hotel Luostotunturin hotellinjohtajaksi. Kuusisto on viimeksi toiminut Ylläs-Saaga Oy:n toimitusjohtajana ja aiemmin Kaustisella hotellinjohtajana ja Terveyskyläsäätiön toimitusjohtajana.

Karoliina Pajuniemi on nimitetty uudistuvan Lapland Hotel Sirkantähden hotellinjohtajaksi. Tällä hetkellä Pajuniemi työskentelee Lapland Hotel Pallaksen hotelli- ja ravintolapäällikkönä. Pajuniemi siirtyy Pallakselta Lapland Hotel Sirkantähteen ruskasesongin 2012 jälkeen.

Pisko Kopra on nimitetty Lapland Hotel Pallaksen hotelli- ja ravintolapäälliköksi. Kopra siirtyy Pallakselle Lapland Hotel Kilpikseltä ruskasesongin 2012 jälkeen.

http://www.laplandhotels.com/

Lapland Hotels

Lapin suurimmalla hotelliketjulla Lapland Hotelsilla on noin 1 300 huonetta ja huoneistoa sekä noin 7 000 ravintolapaikkaa 11 hotellissa Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa. Lisäksi Lapin suurimmalla hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä Äkäslompolon kylässä, Oloksella ja Pallaksella. Lapland Hotels tarjoaa ohjelmapalveluita yhteistyössä osakkuusyrityksensä Lapin Safareiden kanssa. Lapland Hotelsin juuret ovat syvällä Lapin matkailun historiassa, sillä ketjun vanhin hotelli Lapland Hotel Pallas on perustettu jo 1938.

Comments Off on Nimityksiä Lapland Hotelsissa