Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
7
Jun '13

Kalle Palander avasi Ontikalla majatalon

Itä-Virumaan Ontikan kartanossa (160 km Tallinnasta) avautui hiljattain perhehotelli ja kahvila, jossa vieraat tulevat melkein kuin perhepiiriin, sillä pujottelun maailmanmestari Kalle Palander on perustanut perheensä kanssa kodin majatalon yhteyteen.

Ontikan kartanon sata vuotta vanha palvelusväen talo, jota on aiemminkin käytetty majoitustilana, on saanut uuden omistajan johdolla pohjoismaisen valoisan ja muodikkaan sisätilaratkaisun. Tällä hetkellä alakerrassa on valmiina seitsemän huonetta, mutta lähiaikoina valmistuu vielä kahdeksan lisää. Samoissa tiloissa toimii myös kahvila. Huoneiden hinnat alkavat 50 eurosta ja sisältävät aamiaisen, jonka Palanderit lupaavat olevan alueen paras.

”Tämä on kuin kotihotelli: me itse asumme täällä, lapsemme juoksentelevat pihalla ja juomme aamukahvia vieraiden kanssa. Se on ihmisistä mielenkiintoista, että olemme itse täällä paikalla”, sanoo majatalon emäntä Riina-Maija Palander. Hän on B&B-tyyppisen majatalon tulevaisuuden suhteen optimistinen, sillä suomalaisille Itä-Viru on uusi ja tuntematon määränpää.

Viihtyisässä majatalossa vierailun lisäksi kannattaa tutustua myös lähiympäristöön ja käydä Kohtla-Nõmmen kaivosmuseossaKiviõlin seikkailukeskuksessaNarvan kaupungissaAlutagusen seikkailupuistossa taiKuremäen luostarissa. Tarkemmin Itä-Virumaan nähtävyyksistä voi lukea osoitteestä www.discovering-estonia.eu.

Ontikan kartanon majatalo: www.ontikamanorhouse.com

Comments Off on Kalle Palander avasi Ontikalla majatalon