Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
5
Jun '13

Finnmatkat: Luksus on tämän kesän valmismatkatrendi

Lomalla pitää olla nyt ripaus luksusta. Finnmatkoilta on varattu viiden tähden hotelleja tälle kesälle 58 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Kaiken kaikkiaan tämän kesän lomista 62 prosenttia suuntautuu neljän tai viiden tähden hotelleihin.

– Hintaero keskitason hotellin ja todella hyvän hotellin välillä jää valmismatkapaketissa usein suhteellisen pieneksi. Suurena matkanjärjestäjänä olemme saaneet myös tasokkaiden hotellien hinnat pysymään kohtuullisina, kertoo Finnmatkojen viestintäjohtaja Anu-Eveliina Mattila.

Kesäloma on monelle vuoden tärkeintä aikaa. Silloin halutaan irtautua arjesta ja nauttia kiireettömästä yhdessäolosta läheisten ihmisten seurassa. Tasokas hotelli laadukkaine palveluineen (ravintolat, allasalueet, spat, viihdeohjelma jne.) tarjoaa otolliset puitteet todelliseen rentoutumiseen. Nykyään hotelli vaikuttaakin usein jo enemmän loman valintaan kuin itse matkakohde.

– Hotellilta odotetaan paljon. Asuminen lomalla pitää olla vähintään yhtä laadukasta kuin kotona. Tiskaaminen, ruuanlaitto ja muut arkiset askareet halutaan loman ajaksi unohtaa.

Ripaus luksusta vie lomailun aivan uudelle tasolle. Esimerkiksi hotellihuoneet, joiden terassilta on suora yhteys uima-altaalle ovat tämän kesän hitti.

Katso kesän 2013 hotellit, joissa voit pulahtaa altaaseen omalta terassilta:

http://www.finnmatkat.fi/Edut-ja-tarjoukset/Tarjoukset/Uimaan-omalta-terassilta/

Suosituimmat luksushotellit kesällä 2013 (eniten matkustajia)
1. Blue Couples Atlantica Kalliston Resort & Spa, Kreeta, FFFFF 2.
2. Blue Couples Atlantica Imperial Resort, Rodos, FFFFF 3.
3. Kervansaray Kundu, Antalya, FFFFF 4.
4. Mitsis Blue Dome, Kos, FFFFF 5.
5. Papillon Ayscha, Belek, FFFFF 6.
6. Sensatori Side, Side FFFFF 7.
7. Ela Quality, Belek FFFFF 8.
8. Michelangelo, Kos, FFFFF 9.
9. Blue Lagoon Village, Kos, FFFFF 10.
10. Minoa Palace Resort, Kreeta, FFFFF

Oy Finnmatkat Ab on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 277 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua, maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel Plc:tä, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Comments Off on Finnmatkat: Luksus on tämän kesän valmismatkatrendi