Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
2
May '13

Uusi ebookers-sovellus #1 App Storessa

Ebookersin uudesta sovelluksesta on vain päivässä tullut Suomenladatuin matkasovellus iPadille Apple App Storessa. Ebookers tarjoaa ensimmäisenä matkatoimistona Euroopassa all in one -sovelluksen kolmen tärkeimmän matkatuotteen: hotellin, lentomatkan ja vuokra-auton varaamiseen. Sovellus on suosittu myös siksi, että sen avulla voi nopeasti tarkastaa lennon tilan, kaikki verkossa saatavana olevat varaustiedot sekä mobiilitarjoukset.

25. huhtikuuta lanseerattu matkasovellus on suunniteltu ja kehitelty erityisesti iPhone- ja iPad -laitteita käyttäville matkailijoille. Varausprosessi on optimoitu suorituskyvyn parantamiseksi ja tarjolla on älykkäitä toimintoja. Varaustiedot täytetään muun muassa automaattisesti sisäänkirjautuessa ja varaukset on helppo synkronoida laitteen kalenterin kanssa.

– Olemme tehneet paljon töitä tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen varauskokemuksen ja uskomme onnistuneemme siinä, sanoo ebookersin Pohjoismaiden markkinointijohtaja Björn Alvarsson.

Useilla onnistuneilla mobiililanseerauksilla ja palkituilla sovelluksilla ebookers osoittaa, että halpojen matkojen löytäminen ja varaaminen on nyt entistäkin nopeampaa ja helpompaa mistä tahansa. Riippumatta siitä, haluaako varata hotellin, lennot tai vuokra-auton.

– Olemme tyytyväisiä Chicagossa olevan kehitystiimimme kanssa siitä, että tähän saakka suurin mobiilihankkeemme on jo nyt ollut näin suuri menestys, sanoo Björn Alvarsson.

Sovelluksen suosioon on helppo löytää useita syitä. Suomalaiset varaavat matkoja yhä enemmän viime hetkellä ja muualla kuin kotona. Ebookersin tekemän tutkimuksen mukaan 30,8% ihmisistä on varannut matkansa 48h tunnin sisään matkalle lähdöstä sekä 36,4% sanoo lähteneensä matkalle ilman hotellivarausta. Uutena kasvavana trendinä näkyy selvästi varauksien tekeminen liikkeellä ollessa. 29,7% haastatelluista kertoi varanneensa seuraavan lomansa edellisellä lomalla ollessaan. Lisäksi 12,6% kertoi varanneensa matkan autossa matkustaessaan ja 6,7% junassa*.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple App Storesta ja se on saatavana kuudella kielellä: norjaksi, englanniksi, suomeksi, ranskaksi, saksaksi ja hollanniksi.

Sovellus Apple App Storessa:

https://itunes.apple.com/fi/app/ebookers-matkat-hotellit-lennot-autonvuokraus/id483394780?mt=8

*Tutkimus tehtiin 20.3-25.3.2013 ja siihen osallistui n.500 suomalaista ja ruotsalaista.

Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internet-sivuston lisäksi puhelinpalvelussa. Ebookersin Suomen toimistossa on 30 työntekijää.

Ebookers kuuluu maailman johtavaan matkailukonserniin nimeltä Orbitz Worldwide, joka on listattu New Yorkin pörssissä (NYSE: OWW).

Comments Off on Uusi ebookers-sovellus #1 App Storessa