Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
26
Apr '13

MICHELIN-oppaat nyt saatavissa GARMIN-navigaattoreihin

Kesän ja lomien lähestyessä MICHELIN ja GARMIN, maailman johtava GPS-navigaatiojärjestelmien tarjoaja, julkistavat matkailijoille mieluisan uutisen:  GUIDE MICHELIN hotelli- ja ravintolaoppaiden sekä Michelinin turistioppaiden eli Vihreiden oppaiden laaja sisältö on nyt ladattavissa GARMIN­ GPS-navigaattoreihin

Mukana tuhansia tutustumiskohteita Michelinin Vihreistä oppaista (MICHELIN Green Guide)

Autoilijat, joilla on GARMIN GPS –navigaattori, voivat nyt saada MICHELIN-opassovelluksen kautta tiedot yli 20 500 turistikohteesta 37:ssä Euroopan maassa. Kun ajoreitillä tai sen läheisyydessä on kiinnostava kohde, palvelu ilmoittaa siitä, ja kuljettaja voi aktivoida navigaatio-ohjeet kohteeseen ja valita, haluaako hän ohjeet autolla tai moottoripyörällä ajaen vai polkupyörällä tai kävellen.

Lisäksi sovellus antaa kohteen kuvauksen MICHELIN Green Guiden tiedoin, sekä käytännön tietoa kuten aukioloajat ja mahdollisen sisäänpääsymaksun suuruuden. Kohteista on sovelluksessa kaikkiaan lähes 5 000 valokuvaa.

Sovelluksen suositushinta: €14.95

Sovellus on saatavissa englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi ja espanjaksi

Tiedot Guide Michelinin yli 46 000 hotellista ja ravintolasta kaikkiaan 24 Euroopan maasta

Michelinin hotelli- ja ravintolaoppaan tarjonta on saatavissa erillisenä sovelluksena. Sen avulla GARMIN GPS paikantaa reitille sopivan, laadukkaan hotellin tai ravintolan. Kuten opaskirjassakin, myös sovelluksessa on täsmälliset kuvaukset hotelleista ja ravintoloista sekä hintatiedot. Kaikki yöpymis- ja ravintolakohteet ovat Michelinin tarkastajien valikoimia.

Hotelli- ja ravintolasovellus sisältää tiedot noin 46 000 hotellista ja ravintolasta 24:ssä Euroopan maassa.

Sovelluksen suositushinta: €19.95

Sovellus on saatavissa englanniksi, saksaksi, ranskaksi, italiaksi ja espanjaksi

Michelin Travel Partner

Michelin, mailman johtava rengasvalmistaja, tarjoaa myös tuotteita ja palveluita matkailijan avuksi. Michelin-yhtymän 100-prosenttisesti omistama Michelin Travel Partner on erikoistunut karttojen, opaskirjojen ja digitaalisten palveluiden tuottamiseen ja jakeluun, ja se on alallaan suurin eurooppalainen toimija. Perinteisten karttojen ja opaskirjojen lisäksi laaja digitaalisten palveluiden tarjonta sisältää ViaMichelin-reittipalvelun, Michelin TRAVEL ja MICHELIN Restaurants nettisivut sekä älypuhelin- ja tablettisovellukset ja navigaatiojärjestelmien sovellukset.

Garmin International Inc.

Garmin International Inc. on mailman johtavaan satelliittinavigaatiojärjestelmien tuottajaan, Garmin Ltd.-yhtymään (Nasdaq: GRMN) kuuluva yritys. Yhtymän yritykset ovat vuodesta 1989 alkaen suunnitelleet, valmistaneet, markkinoineet ja myyneet navigaatiolaitteita ja –järjestelmiä, joista useimmat perustuvat GPS-teknologiaan. GARMIN-tuotteita käytetään ilmailussa, merenkulussa, retkeilyssä ja suunnistuksessa sekä ajoneuvo-, langattomissa ja OEM-sovelluksissa. Garmin Ltd.:n kotipaikka on  Sveitsissä  ja sen suurimmat tytäryritykset sijaitsevat Yhdysvalloissa, Taiwanissa ja Englannissa. Garmin on Garmin Ltd.:n tai sen tytäryritysten omistama tavaramerkki. Muut tuotemerkit, tuotenimet, yritysten nimet sekä tuotteiden ja palveluiden merkit ovat niiden omistajien omaisuutta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Comments Off on MICHELIN-oppaat nyt saatavissa GARMIN-navigaattoreihin