Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
12
Feb '13

Uusi lennokas verkkopalvelu Ylläksen matkailijoille

Ylläs / Kuvaaja: Flycam Oy

Suomen merkittävimpiin talvikohteisiin lukeutuva Ylläs on avannut verkossa Skyview-palvelun, joka yhdistää ilmasta otetut panoraamakuvat laajaan matkailualan palvelukokonaisuuteen. Käyttäjä kykenee nyt lentämään ympäri Ylläksen aluetta ja tutustumaan samalla paikallisiin palveluihin entistä näyttävämmin. Ylläs Skyview: www.yllas-skyview.fi

– Tämä on valtavan hyvä tapa esitellä tätä aluetta. Meillä on kaksi perinteistä Lapin kylää tällä laajalla alueella ja nyt meillä on työkalu, jolla ihminen pystyy hahmottamaan kokonaisuuden. Maisemat, palvelut ja rinteet ovat hyvin edustettuina. Tämä kertoo myös ulkomaalaiselle paljon, kun tarvitsee katsoa vain kuvia, Ylläksen matkailuyhdistyksen toimitusjohtaja Joanna Karinen kertoo.

Tamperelaisen Flycam Oy:n kehittämä Skyview-palveluun voidaan liittää ilmapanoraamakuvien ja 360-panoraamakuvien lisäksi myös reaaliaikaista tietoa esimerkiksi rinteiden kunnosta ja aukiolosta sekä säätilasta ja vaikkapa ravintoloiden ruokalistoista. Matkailijan mukana palvelu kulkee kätevästi myös esimerkiksi Applen iPadissa ja iPhonessa.

Skyview-palvelussa ovat mukana myös muun muassa Levi, Saariselkä, Tampere ja Suomenlinna sekä Espanjan Fuengirola. Kuvauksissa on hyödynnetty innovatiivista UAV-teknologiaa,  eli miehittämättömiä ilma-aluksia.

Levi Skyview: www.leviskyview.fi

Ylläs Skyview: www.yllas-skyview.fi

Suomenlinna www.skyview.fi/suomenlinna

Fuengirola Visual: www.fuengirolavisual.com

MM-kisojen kansanjuhla: skyview.virtuaalikuvat.com

Comments Off on Uusi lennokas verkkopalvelu Ylläksen matkailijoille