Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
12
Feb '13

Finnmatkat: ”Olis ihanaa lähteä kahdestaan kauas lämpimään…”

Matka kahdelle olisi ehdottomasti romanttisin ystävänpäivälahja. Tätä mieltä ovat Finnmatkojen Facebook-fanit.

Jos se ei olisi rahasta kiinni, mikä olisi romanttisin ystävänpäivälahja rakkaaltasi? Näin kysyttiin Finnmatkojen Facebookissa maanantaina. Tiistaihin mennessä äänestystulos oli tämä:

Matka kahdelle 699
Kynttiläillallinen hyvässä ravintolassa 20
Lahjakortti hemmotteluhoitoon 46
Kaunis koru 2
Ylellinen parfyymi 2
Kimppu kukkia 2
Aamiainen vuoteeseen 4
Jotain muuta 26

Kysely innoitti vastaajia myös kertomaan omista matkahaaveistaan:

”En oo ikinä lentokoneessa ollu, joten matka sillä mihin vain kelpaisi ja olisin loman tarpeessa rakkaani kanssa.”

”Jäi aikanaan häämatka tekemättä. Kotiäitivuosien jälkeen loma jossain lämmössä olisi enemmän kuin paikallaan. Mielellään all inclusive…”

”Matka jonnekin missä voisi uida delfiinien kanssa, esim. Meksikoon.”

”Ihan sama minne se matka olisi kunhan saisi viettää kahdenkeskistä aikaa.”

”No katos sit siellä matkan määränpäässä vois toteuttaa nuo loput toiveet.”

”Olis ihanaa lähteä kahdestaan, ilman lapsia kauas kauas lämpimään… keskittyä vain rentoutumiseen ja vain kahden olemiseen…”

Facebookissa toteutettuun leikkimieliseen kyselyyn vastasi alkuviikosta yli 800 Finnmatkojen ystävää. (Kysely on edelleen auki, joten luvut saattavat elää vielä hieman.)


5 romanttista hotellivinkkiä ensi kesälle:

Blue Couples Thalassa Beach Resort, Kreeta. Hotelli on suunnattu ennen kaikkea pareille, jotka haluavat viettää romanttista lomaa. Vai miltä kuulostaa ylelliset kahden hengen aurinkopedit, kreikkalainen taverna rannalla tai allasalueen suuri jacuzzi merinäköaloin?

Hotelli Puro, Mallorca
Uniikki designhotelli boheemeille romantikoille sijaitsee Palman sydämessä, suosittujen tapasravintoloiden korttelissa. Oma beach club.

Hotelli Monte Tauro, Sisilia.
 Italialainen filmitähti Nino Manfredi loi hotellin rakkaudenosoituksena vaimolleen. Kävelyetäisyydellä ovat Taorminan romanttiset kujat sekä Corso Umberton pääkatu tunnelmallisine ravintoloineen.

Lindos Blu Hotel & Suites, Rodos. De Luxe –lomailua niin keholle kuin mielelle. Hotelli on saavuttanut sijan 7 TripAdvisorin Euroopan romanttisimmat hotellit 2013 -listalla. http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Romance-cTop-g4

Blue Couples Proteas Blu Resort, Samos.
 Suosittu häidenviettopaikka. Hotellilta löytyy mm. oma hääsuunnittelija heille, jotka haaveilevat romanttisista häistä Egeanmeren rannalla.

Oy Finnmatkat Ab on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 277 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua, maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel Plc:tä, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Comments Off on Finnmatkat: ”Olis ihanaa lähteä kahdestaan kauas lämpimään…”