Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
5
Feb '13

RIIPPUMATTOMAT LUKSUSHOTELLIT OVAT MUODISSA: Hotel Haven ja Small Luxury Hotels of the World™ juhlistavat erinomaista vuotta

Hotel Haven on kuulunut Small Luxury Hotels of the World™ (SLH) -ketjuun neljä vuotta, ja hotellilla on ilo ilmoittaa, että vuosi 2012 on ollut SLH:n 21 toimintavuoden paras. SLH ilmoitti, että kasvua edellisestä vuodesta oli 10 prosenttia, hotelliyöpymisiä oli 341 000, eli enemmän kuin milloinkaan aiemmin SHL:n historiassa, ja tulot olivat 119 miljoonaa dollaria.

Hyviä uutisia on enemmänkin – varausten ja hotelliyöpymisten kaikkien aikojen ennätyslukemien lisäksi SLH:n jäsenkerho on suuri menestys. Tänä vuonna se sai 56 000 uutta jäsentä, mikä merkitsee 46 prosentin kasvua viime vuodesta. Jäseniä on nyt 190 000. Kerhon jäsenmäärä kasvoi myös 18 prosentilla ja tuotto 38 prosentilla.

Nettisivuilla slh.com oli tänä vuonna peräti 4 miljoonaa kävijää eli 19 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Sivujen kautta tehdyt varaukset kasvoivat 26 prosentilla, ja slh.com nosti osuuttaan varauksista 15 prosentilla viime vuoteen verrattuna. iPad-käyntejä oli lähes 500 000 eli 167 prosenttia enemmän ja iPhone-käynnit kasvoivat 132 prosentilla, mikä kertoo uuden teknologian kasvavasta käytöstä.

”Vuosi 2012 on ollut Hotel Havenille menestys. Varaukset ovat kasvaneet yli 900 hotelliyöpymisellä, ja huonekohtainen tuotto on kasvanut kymmenellä prosentilla viime vuoteen verrattuna”, sanoo Hotel Havenin johtaja Roni Saari. ”SLH:n menestyksekkään markkinoinnin ansiosta hotelli on herättänyt kiinnostusta eri puolilla maailmaa.”

”On hienoa, että toimittuamme alalla 20 vuotta pystymme edelleenkin ylittämään edellisen vuoden saavutuksemme, etenkin nykyisessä taloustilanteessa. Menestyksemme salaisuus on yksinkertaisesti sanottuna valinnanvara. Yli 520 RIIPPUMATONTA LUKSUSHOTELLIA yli 70 maassa ja monipuoliset varausmenetelmät takaavat asiakkaillemme vapauden valita mitä, missä, milloin ja miksi. Jäsenkerhomme antaa myös suurta syytä juhlintaan – tänä vuonna sen kautta on tullut 22 prosenttia varauksista, eli huomattavasti enemmän kuin edellisvuonna.” kertoo SLH:n toimitusjohtaja Paul Kerr.

Hotel Haven odottaa innolla, mitä uusi vuosi tuo tullessaan, ja suunnitelmia tälle vuodelle on, muun muassa siihen, miten SLH:n tunnettuutta lisätään Suomessa ja miten saadaan useampia asiakkaita nauttimaan kanta-asiakkuudesta ja sen tuomista eduista.

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jäsen. Se tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun.

Helsingin Kauppatorin kauniissa miljöössä sijaitsevassa hotellissa on 77 yksilöllistä ja hyvin varusteltua huonetta sekä korkealuokkaiset ravintola- ja kokouspalvelut.
Hotellin upeat aulatilat luovat ainutlaatuista tunnelmaa. Päivän lehden voi lukea kotoisasti takkatulen äärellä. Viihtyisässä Bar Havenissa voi nauttia kupillisen lämmintä ja istua iltaa rennosti lasillisen äärellä. Lounge-tyylinen baari “Bar Haven” on täydellinen kohtaamispaikka ystäville.

Olitpa sitten liikematkalla, aikeissa shoppailla, hakea kulttuurielämyksiä, katsoa nähtävyyksiä tai nauttia pääkaupungin ilmapiiristä, keskeisen sijaintinsa ansiosta Hotel Haven on täydellinen lähtöpiste kaikille seikkailuillesi.

Small Luxury Hotels of the World: Small Luxury Hotels of the World™ (SLH) on eräiden maailman hienoimpiin kuuluvien riippumattomien pienten hotellien yhteinen brändi. Ketjuun kuuluu yli 520 erilaista, hotellia yli 70 maassa. Small Luxury Hotels of the World tarjoaa ainoastaan kaikkein parasta – poikkeuksellisia kokemuksia uusimmista design-hotelleista 1600-luvun kartanoihin, rauhaisista keskustahotelleista kaukaisiin yksityisiin saariin ja historiallisista maalaistaloista idyllisiin lomanviettopaikkoihin. Varauksia kaikkiin Small Luxury Hotels of the World -ketjun hotelleihin voi tehdä nettisivuilla www.slh.com, ilmaisella SLH iPhone app-sovelluksella tai ottamalla yhteyttä matkatoimistoon. Voit myös soittaa Small Luxury Hotels of the World -ketjun varaustoimistoon. Maakohtainen luettelo osoitteessa http://www.slh.com/contact-us/.

Royal Ravintolat on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluvat emoyhtiö Royal Ravintolat Oy sekä sen kokonaan omistama tytäryhtiö Oy Union Hotels Ab. Toimipisteitä ovat mm. Hotel Haven, Hotel Fabian sekä yhteensä 27 ravintolaa 21 eri toimipisteessä. Nämä yhdessä työllistävät Helsingissä yli 500 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2013 on noin 73,7 miljoonaa euroa.

Comments Off on RIIPPUMATTOMAT LUKSUSHOTELLIT OVAT MUODISSA: Hotel Haven ja Small Luxury Hotels of the World™ juhlistavat erinomaista vuotta