Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
31
Jan '13

12 horoskooppimerkkiä, 12 unelmalomakohdetta

Hotellivaraussivusto Hotels.com pureutui horoskooppimerkkien mystiseen maailmaan ja listasi kullekin horoskooppimerkille sopivan matkakohteen. Horoskooppi määräytyy ihmisen syntymähetken aikaisen tähtikartan mukaan, ja sen uskotaan määrittelevän persoonallisuutta. Eri tähtimerkeillä on siis tietenkin myös erilaiset mieltymykset lomakohteiden suhteen!

Talvi – Jousimies, Kauris, Vesimies

Jousimies (22.11.–21.12.) tunnetaan ikuisena optimistina ja seikkailunhaluisena matkaajana. Alkutalven kylmien tuulien puhaltaessa löytyy jousimiehelle täydellinen pakopaikka Galápagossaarilta, jotka sijaitsevat tuhannen kilometrin päässä Ecuadorin rannikosta. Saaret tunnetaan harvinaisista eläin- ja kasvilajeistaan. Galápagossaaret tarjoavat seikkailua janoavalle jousimiehelle unohtumattomia elämyksiä. Hotellisuositus: Galapagos Suites, alkaen 90 € per yö.

Kauris (22.12.–19.1.) on luonteeltaan varautunut ja ujo. Lepoa ja hiljaisuutta kaipaavan kauriin on syytä suunnata rauhalliseen Rayongin lomakohteeseen, joka sijaitsee Bangkokin kaakkoispuolella Thaimaassa. Yökerhojen ja shoppailun sijaan kauriin kannattaa suunnata päiväretkelle läheiselle Ko Man Nai -saarelle ihailemaan suojeltuja merikilpikonnia. Hotellisuositus: Sea Sand Sun Resort Rayong, alkaen 25 € per yö.

Vesimiehet (20.1.–18.2.) ovat uskollisia ja vahvaluonteisia. Vesimiehet etsivät matkalta historiaa ja kulttuuria. Hotels.comin mielestä Täydellinen pakopaikka matkalle ajassa taaksepäin löytyy Tšekin pääkaupungista Prahasta. Praha on oikea historian aarreaitta, mutta myös monipuolinen kaupunkikohde shoppailuun, herkutteluun ja yöelämästä nauttimiseen. Hotellisuositus: Grand Hotel Bohemia, alkaen 107 € per yö.

Kevät – Kalat, Oinas, Härkä

Kalat (19.2.–20.3.) ovat sydämellä ajattelevia unelmoijia, jotka kaipaavat lomalta romantiikkaa. Kevääseen puhkeava Venetsia tarjoaa kaloille tunnelmaa ja nähtävyyksiä, joista kelpaa nauttia yhdessä rakastettunsa kanssa. Jos oma kulta ei vielä löydy kainalosta, voi sellaiseen törmätä kesken päiväkävelyn kaupunkia halkovien kanaalien varrella. Hotellisuositus: Eurostars Residenza Cannaregio Hotel, alkaen 50 € per yö.

Oinaat (21.3.–19.4.) ovat rohkeita ja tulisia maailmanvalloittajia, jotka eivät tosin ole tunnettuja kärsivällisyydestään. Safariloma Keniassa pitää yllä oinaankin mielenkiinnon läpi matkan. Kenia tarjoaa elämyksiä luonnonpuistoissa, hiekkarannoilla ja heimoväestön kylissä. Tukikohdaksi Hotels.com suosittelee maan vilkasta pääkaupunkia Nairobia, josta ei sykettä puutu. Hotellisuositus: Hilton Nairobi, alkaen 122 € per yö.

Härät (20.4.–20.5.) kaipaavat lomalta hyvää ruokaa ja kauneutta. Henkeäsalpaavia maisemia arvostavan härän kannattaa suunnata lomalla Toscanan auringon alle nauttimaan kaupungin kumpuilevista kukkuloista. Ruoka ja viini ovat Toscanan loman tärkeimpiä osia. Perinteisen italialaisen ruuan lisäksi paikallinen taideteos on bistecca alla fiorentina, eli firenzeläiseen tapaan valmistettu paksu pihvi. Hotellisuositus: Hotel Monna Lisa, alkaen 87 € per yö.

Kesä – Kaksoset, Rapu, Leijona

Kaksoset (21.5.–21.6.) ovat lahjakkaita ja eloisia matkailijoita. Sydneyn kaupunki Australiassa on unelmalomakohde tuuliviirin lailla mieltään muuttavalle kaksoselle. Vaikka kaksonen nauttii suurkaupungin vilinästä, saattaa seuraavana päivänä mieli kaivata aurinkorannalle, surffaamaan tai automatkalle halki mantereen. Hotellisuositus:

Seasons Darling Harbour, alkaen 106 € per yö.

Ravut (22.6.–22.7.) ovat uskollisia ja rauhallisia yksilöitä ja kaipaavat näin lomamatkaltaankin tuttua ympäristöä. Aaltojen hyväilemien Kanariansaarten Lanzarote lomakohde sopii Hotels.comin mielestä hyvin rapujen leppoisaan lomatyyliin. Tulivuortenpurkausten muokkaamissa maisemissa kelpaa viettää espanjalaisten tapaan siestaa päivän kuumimpaan aikaan. Hotellisuositus: H10 Rubicón Palace, alkaen 88 € per yö.

Leijonat (23.7.–22.7.) ovat ylpeitä ja kaipaavat lomaltaan ylellisyyttä. Arabiemiraattien suurin kaupunki Dubai on leijonien lomaparatiisi, jota parhaiten voi kuvata superlatiiveilla. Dubaita koristavat pilvenpiirtäjät, luksushotellit, gourmetruoka ja jättimäiset ostoskeskukset, joissa leijonan kelpaa vingutella visaa tiuhaan tahtiin. Hotellisuositus: Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers, alkaen 167 € per yö.

Syksy – Neitsyt, Vaaka, Skorpioni

Neitsyt (23.7.–22.8.) on perfektionisti, joka matkalle lähtiessä haluaa pystyä hyödyntämään ongelmanratkaisutaitojaan. Niilin itärannalla sijaitseva Egyptin pääkaupunki Kairo on neitsyelle sopiva lomakohde. Neitsyt pääsee tukahduttamaan tiedonnälkää tutustumalla arkeologisilta kaivauksilta kerättyihin muinaisiin Egyptin kulttuuriaarteisiin. Lisäksi Hotels.com suosittelee vierailua vain parinkymmenen kilometrin päässä Kairosta sijaitsevilla Gizan pyramideilla. Hotellisuositus: Moevenpick Resort Cairo-Pyramids, alkaen 60 € per yö.

Vaaka (23.9.–22.10.) on luoteeltaan harmoninen ja rakkautta janoava. Lomalla vaa’an tähtäimenä on rakastua uudelleen ja uudelleen, jolloin ainoa oikea suunta on matkustaa Ranskaan, Pariisiin. Kaupunki tarjoaa matkailijalle elokuvaromantiikkaa esimerkiksi Seinen rantapenkereillä, Eiffel-tornin juurella ja Notre Damen katedraalilla kyyhkysten keskellä. Hotellisuositus: Ideal Hotel Design, alkaen 55 € per yö.

Skorpioni (23.10.–21.11.) on avoin kaikelle, mitä eteen tulee. Skorpionin tekemisen nälkään sopii Turkissa sijaitseva Bodrumin kaupunki, jossa on ripaus itää ja länttä, tuttua ja sopivan vierasta. Turkkilaiset kylpylät, basaarit ja päiväretket merellä yhdistettynä ravintoloihin ja värikkääseen iltaelämään lupaavat monipuolista ja vaihtelevaa lomaa skorpioniyksilölle. Hotellisuositus: Salmakis Resort & Spa, alkaen 58 € per yö.

Comments Off on 12 horoskooppimerkkiä, 12 unelmalomakohdetta