Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
29
Jan '13

Hotels.comin käyttäjät arvioivat pääkaupunkiseudun parhaat hotellit

Hotellivaraussivusto Hotels.com antaa asiakkailleen mahdollisuuden arvostella hotelli, jossa nämä ovat äskettäin yöpyneet. Asiakasarviointien perusteella Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun hotellien kärkipaikan jakavat Hotel Fabian ja Hotel Haven. Molempien hotellien keskiarvo asteikolla 1–5 on peräti 4,8 pistettä.

Hotels.com listasi pääkaupunkiseudun hotellien kärkikymmenikön perustuen Hotels.com-sivustolla tehtyihin asiakasarviointeihin. Koska arvostelun voi jättää ainoastaan hotellissa yöpynyt henkilö, majoitusta etsivät voivat luottaa saavansa todenmukaisen kuvauksen hotellista. Hotels.com tarjoaa esittelemistään kohteista käyttäjilleen jo yli 7 miljoonaa asiakasarviota, jotka löytyvät sekä Hotels.comin verkkopalvelun että mobiilisovellusten kautta. Näin asiakkaat tietävät majoitusta varatessaan mahdollisimman paljon kohteesta. Myös suosituimmista suomalaishotelleista arvosteluita on jo useita satoja kappaleita.

Kärkikaksikko löytyy Etelä-Helsingistä

 

Aivan Helsingin keskustassa sijaitseva boutique-hotelli Hotel Fabian tarjoaa korkeatasoiset puitteet majoittua Helsingissä. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta sijaitsevat niin merellinen Kaivopuisto kuin lukuisat Helsingin nähtävyydet. Omien sanojensa mukaan hotelli on suunnattu omatoimiseen matkailuun tottuneelle nykypäivän matkailijalle. Kiitosta Hotels.com-käyttäjiltä Hotel Fabian saa esimerkiksi yksilöllisestä ja asiantuntevasta palvelusta sekä tyylikkäästä sisustuksesta.

Hotel Haven kuuluu ensimmäisenä suomalaisena hotellina Small Luxury Hotels of the World -ketjuun. Kauppatorin laidalla sijaitseva Hotel Haven tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta ja korkealuokkaista palvelua. Keskeisen sijaintinsa ansiosta hotelli on täydellinen tukikohta Helsinkiin tutustuessa. Hotel Haven keräsi Hotels.comin asiakkailta kehuja muun muassa sijainnista, tasokkaasta palvelusta ja runsaasta aamiaisesta.

Molemmat kärkikaksikon hotellit kuuluvat samaan, ehkä paremmin tasokkaista ravintoloistaan tutun Royal Ravintolat -konsernin Union Hotels -yksikköön.

– Kaikki lähtee henkilökunnastamme, joka on erittäin pätevää ja myös aidosti välittää asiakkaista ja heidän viihtyvyydestään. Palvelu on persoonallista ja henkilökohtaista – asiakkaiden eteen pyritään tekemään kaikki, mikä on mahdollista, kiteyttää Hotel Fabianin ja Hotel Havenin johtaja Roni Saari.

Seuraavana listalta 4,5. keskiarvolla löytyy neljä hotellia: Hilton Helsinki Airport, jota kiiteltiin sen erinomaisesta sijainnista Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä sekä Best Western Premier Hotel KatajanokkaHilton Helsinki Kalastajatorppa ja Glo Hotel Helsinki Kluuvi.

Ennen vankilana toiminut Best Western Premier Hotel Katajanokka saa Hotels.com-käyttäjiltä kiitosta hyvin nukuttujen öiden lisäksi sen historiallisesta ja ainutlaatuisesta miljööstä. Hilton Helsinki Kalastajatorppaa kiitellään loistavasta sijainnista ja odotukset ylittäneestä palvelusta. Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Glo Hotel Helsinki Kluuvi erottuu joukosta ystävällisellä henkilökunnalla ja hyvällä hinta-laatusuhteella.

– Korkean keskiarvon saadakseen täytyy hotellin loistaa kaikilla arvioitavilla osa-alueilla viikosta toiseen. Vaikka ulkoiset puitteet olisivat luksusluokkaa, on hyvä tai huono palvelukokemus usein kuitenkin se yksittäinen asia, joka hotellivieraalle jää päällimmäisenä mieleen, muistuttaa Yvonne Bonanati Hotels.comilta.

Pääkaupunkiseudun 10 parasta hotellia arvosana-asteikolla 1-5:

Hotelli Hotels.comin asiakkaiden arvosanojen keskiarvo Tähtiluokitus
Hotel Haven 4,8 5
Hotel Fabian 4,8 4
Hilton Helsinki Airport 4,5 4
Best Western Premier Hotel Katajanokka 4,5 4
Hilton Helsinki Kalastajatorppa 4,5 4
Glo Hotel Helsinki Kluuvi 4,5 4
Glo Hotel Espoo Sello 4,4 4
Klaus K Hotel 4,4 4
Sokos Hotel Torni 4,4 4
Hotel Kämp 4,4 5

Tässä yhteenvedossa on huomioitu ne hotellit, joille oli 17. tammikuuta 2013 mennessä jätetty vähintään 30 asiakasarvostelua. Asiakkaat voivat jättää arvioita sekä arvosanoja vain hotelleista, joissa he ovat yöpyneet. Pisteasteikko on 1-5, jossa 1 on huonoin ja 5 paras pistemäärä. Hotelleja arvioidaan neljässä eri kategoriassa: siisteys, palvelu, viihtyvyys ja kunto.

Hotels.com

Hotels.com on osa kaikilla merkittävillä markkinoilla toimivaa Expedia-ryhmää ja sen valikoimiin kuuluu yli 160 000 laadukasta hotellia, huoneistoa ja B&B-majapaikkaa yli 200 maassa ja yli 25 000 kohteessa ympäri maailmaa. Näistä kaikista löytyy täydelliseen yöpymiskokemukseen tarvittavat tiedot. Jos asiakas löytää muualta halvemman hinnan etukäteen maksamalleen hotellihuoneelle, tarjoaa Hotels.comkyseisen hotellihuoneen asiakkaalle samaan hintaan. Hotels.com hyödyntää yhtä alan suurinta hotelliyhteistyöverkostoa ja neuvottelee käyttäjille parhaat hinnat sekä tarjoaa säännöllisesti erilaisia alennuksia ja tarjouskampanjoita. Lisäksi Hotels.com tarjoaa käyttäjilleen 7 miljoonaa asiakasarviota esittelemistään kohteista ihmisiltä, jotka todella ovat yöpyneet hotelleissa. Näin asiakkaat tietävät majoitusta varatessaan mahdollisimman paljon kohteesta.

Matkailijat voivat tehdä varauksen internetissä tai soittamalla monikieliseen asiakaspalvelunumeroon +358 10 808 097. Hotels.comin sovelluksia älypuhelimille ja tableteille voi ladata osoitteestahttp://fi.hotels.com/tarjoukset/mobile_fi/. Sovellusten kautta asiakkaat voivat etsiä ja tehdä varauksia missä vain ja päästä hyödyntämään yli 20 000 viime hetken tarjousta. Sovellukset ovat saatavilla yli 30 kielellä, mukaan lukien suomeksi. Sovellusten avulla käyttäjät voivat myös suodattaa ja lajitella hotelleja, lukea asiakasarvioita sekä löytää viime hetken tarjouksia läheltä omaa sijaintiaan.

Hotels.com on hiljattain lanseerannut Welcome Rewards™ -kanta-asiakasohjelmansa maailmanlaajuisesti. Welcome Rewardsissa™ asiakas saa yhden palkintoyön jokaista kymmentä Hotels.comin kautta varattua yötä kohden. Maksettavaksi jäävät vain verot ja mahdolliset lisämaksut. Hotels.comin sivuilta löytyvät ehdot ja säännöt ovat voimassa.

Viimeisen kahdeksan vuoden ajan Hotels.com on julkaissut kahdesti vuodessa palkitun kansainvälisen katsauksen hotellihuoneiden hinnoista, Hotel Price Indexin. Hotel Price Indexistä on tällä hetkellä olemassa 31 eri maiden versiota, lisätietoja: http://press.hotels.com/en-gb/hotel-price-index/. Seuraa Hotels.comia myös FacebookissaTwitterissä ja YouTubessa.

Comments Off on Hotels.comin käyttäjät arvioivat pääkaupunkiseudun parhaat hotellit