Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
24
Jan '13

Finnmatkat: Turvallinen Kanaria kasvaa

Finnmatkojen ensi talven suurin lomakohde on Kanariansaaret, joista erityisesti Gran Canaria, Teneriffa ja Lanzarote elävät uutta kukoistuskauttaan.

Finnmatkat tekee ensi talvena Kanariansaarille lähes 80 000 lomamatkaa. Se on enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

– Olemme jo tänä kuluvana talvena huomanneet, että Kanarialla on nyt todella imua. On upeaa nähdä kuinka nämä klassikkosaaret ovat onnistuneet uudistamaan ilmeensä ja viehätysvoimansa, sanoo Finnmatkojen viestintäjohtaja Anu-Eveliina Mattila.

Miellyttävä ilmasto, sopivan lyhyt lento, hyvät rannat, laadukkaat hotellit, ihanat spa-kylpylät, loistavat golf-kentät, erilaiset teema- ja vesipuistot, upeat patikointireitit, erinomainen ruoka… Kanarialta löytyy jokaiselle jotakin.

– Ehkä tärkeimmät syyt Kanarian suosiolle rantalomakohteena ovat kuitenkin turvallisuus ja helppous. Kanarialla homma toimii ja lomalaiset voivat keskittyä siihen tärkeimpään, eli yhdessäoloon ja rentoutumiseen, arvioi Mattila.

– Lisäksi Kanariansaarten infrastruktuuri on hyvin kehittynyttä ja nimenomaan matkailua varten rakennettua. Siksi Kanariansaaret ovat myös ekologinen valinta, muistuttaa Mattila.

Talven 2013-14 TOP5 suurimmat rantalomakohteet:
1. Gran Canaria
2. Teneriffa
3. Phuket
4. Hurghada
5. Lanzarote

Finnmatkojen talven 2013-14 matkoista myyntiin avautuvat tänään torstaina Kanariansaaret, Egypti ja Kap Verde.

Comments Off on Finnmatkat: Turvallinen Kanaria kasvaa