Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
28
Sep '12

“Extreme Eesti” opastaa erilaiseen Viroon

Viro on muutakin kuin Viru-keskus ja Tallinnan vanhakaupunki. Uusi erilainen matkaopas Extreme Eesti – Virollinen opas erilaiseen etelään vie lukijansa tavalla tai toisella äärimmäisiin kohteisiin, joihin Suomi-turisti ei päiväristeilyllään välttämättä eksy.

Mitä Kehrassa tapahtuu? Entä millaisia ovat pirtukuninkaiden Viinistu tai neuvostoarmeijan jälkeensä jättämät Pakrin saaret? Miksi Viivikonna on raunioina ja tarttolainen museo vinossa? Miltä näyttävät Viron kaksoiskaupungit, missä päin Pärnua kummittelee ja kuinka pitkälle täytyy mennä päästäkseen Pariisiin?

Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät uunituoreesta Extreme Eestistä!

Extreme Eestin on kirjoittanut helsinkiläinen toimittaja, kääntäjä ja parantumaton estoholisti Terhi Pääskylä-Malmström, 33, joka inspiroituu trancen tahdittamista öisistä juoksulenkeistä, on Talsingissa kuin kotonaan ja harkitsee patrioottisen Viro-tatuoinnin ottamista. Aiemmin häneltä on ilmestynyt virolaista arkielämää humoristisesti luotaava, blogikirjoituksiin pohjautuva Viron viemää – Viroilun laajempi oppimäärä (Svalbooks 2010, 2. painos 2011) sekä yhdessä Sanna Immasen kanssa toimitettu Estofiilis! Kirja Virosta ja sen ystävistä (SVYL & Virkku 2011).

Tule moikkaamaan Terhiä ja tutustumaan Extremeen Turun Kirjamessuilla 5.–7.10. Extreme on näyttävästi esillä kaikkina messupäivinä Suomen Viro-yhdistysten liiton (SVYL) osastolla A 60 sekä Varsinais-Suomen Viro-keskuksen osastolla B 31. Osastoilta löydät myös paljon muuta mielenkiintoista Viroon liittyvää!

Terhi Pääskylä-Malmström
Svalbooks / Svalbo Communications Oy
puh. 050 544 1973
terhi@svalbo.fi
www.svalbo.fi

Comments Off on “Extreme Eesti” opastaa erilaiseen Viroon