Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
16
Nov '18

Tänään Pirita Marina Hotellin uudeksi nimeksi tulee Pirita Marina Hotel & SPA.

41622024_294348904681661_4186789194506436608_n

Elokuussa omistajaansa vaihtaneen ja nyt uuden hotellioperaattorin BRE Hotels OÜ:n hallinnoimana toimivan hotellin palveluksessa jatkaa suurin osa vanhoista työntekijöistä ja tavoitteeksi otetaan perheystävällisen hotellin perustaminen.

“Olen iloinen siitä, että enemmistö työntekijöistä oli halukas jatkamaan kanssamme, mikä osoittaa uskoa uuden omistajan ja hallituksen kykyyn johtaa uuden suunnan saanut hotelli hyviin tuloksiin”, sanoo hotellinjohtaja Kristel Mäeots.

Näinä päivinä hotellin sisällä ja ulkona vaihtuvat logot, lähikuukausina on suunnitelmissa uudistaa hotellin aula ja myös hotellin pääportaikot muutetaan houkuttelevammiksi ja hotellin pitkät käytävät uudistetaan. Toimintansa aloittavat uusi kampaamo, elämyskeskus, hotellin urheilusalista tulee sulkapallokeskus ja lisää yllätyksiä on luvassa. Hotellin toisessa kerroksessa ovensa avaa Kauneus- ja hyvinvointikeskus Iuvellis, joka tuo Viroon Ison-Britannian ammattimaisen, yksilöllisiin ratkaisuihin perustuvan ihonhoitotuotteiden sarjan Medik8.

“Koska välitämme ihmisten urheiluharrastusten ja liikunnan edistämisestä, niin Viimsin ja Piritan asukkaiden suureksi iloksi avaamme hotellin uimahallin arkisin jo kello kuudelta aamulla, että myös ennen töihin menoa ehtisi käydä urheilemassa”; lisää BRE Hotelsin hallituksen jäsen Reio Soosaar.

Hotellin uusi kotisivu on www.piritamarinahotel.ee ja online-varausympäristö ja hotellin palvelut voi nyt varata puhelimitse 639 8822 ja osoitteesta reservations@piritamarina.ee

Hotellissa on 267 huonetta, ravintola Regatta, aulabaari, seminaari- ja juhlatilat, urheilukeskus, lisäpalveluina tarjotaan kauneus-, hoito- ja hyvän olon palveluita. Vuonna 2017 vieraili yli 90 000 kävijää, joista suurin osa tuli Virosta, Suomesta, Venäjältä, Latviasta, Liettuasta ja Saksasta.

Comments Off on Tänään Pirita Marina Hotellin uudeksi nimeksi tulee Pirita Marina Hotel & SPA.