Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
21
Jan '13

Pipsa Kyöstiöstä BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokan myynti- ja markkinointipäällikkö

Pipsa Kyöstiö (restonomi AMK) on nimitetty BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokan myynti- ja markkinointipäälliköksi 21.1.2013 alkaen. Kyöstiön vastuulla on BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokan myynti- ja markkinointitoiminnot. Kyöstiö osallistuu myös Primehotels Oy:n myynti- ja markkinointitoimenpiteiden ohjaamiseen ja kehittämiseen.

Pipsa Kyöstiöllä on monipuolinen kokemus matkailualan työtehtävistä. Hän on työskennellyt muun muassa Porvoon kaupungin ja Kotkan kaupungin matkailupäällikkönä sekä toiminut itsenäisenä yrittäjänä. Kyöstiö on työskennellyt myös myyntipäällikkönä Finland Travel Marketingilla. Hän siirtyy BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokalle Kristina Cruisesin risteilypäällikön tehtävistä.

BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokka on Suomen ensimmäinen Premier-tason Best Western -hotelli. Huoneita hotellissa on 106 sekä yhteensä kahdeksan kokoustilaa, ravintola Jailbird ja kesäterassi. Täysremontoitu kirkkosali palvelee erilaisten kokousten ja häiden järjestäjiä.

Best Western International on yksityisten hotellien vuonna 1946 perustama jäsenorganisaatio. Best Western -hotellit ovat sitoutuneet ketjun yhteisiin laatu-, myynti- ja markkinointiohjelmiin. Näiden myötä Best Western -hotellit tarjoavat yritys- ja vapaa-ajan matkustajalle yksilöllisen majoituskokemuksen lisäksi muun muassa keskitetyn, maksuttoman varaus- ja asiakaspalvelun sekä verkossa että puhelimitse. Best Western Hotels Finland, Baltic States and Poland on Best Western Internationalin valtuuttama maatoimisto. Se vastaa Best Westernin brändistä, myynnistä ja markkinoinnista sekä hotellien jäsenpalveluista Suomessa, Baltiassa ja Puolassa. Best Western-, Best Western Plus ja Best Western Premier -hotelleja on sadassa maassa yli 4000.

Comments Off on Pipsa Kyöstiöstä BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokan myynti- ja markkinointipäällikkö