Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
1
Jun '17

Herra Hakkaraisen talon Kesäkekkerit tulevat jälleen

Herra Hakkarainen ajelee

Lauantaina 10.6.2017 klo 10-16 Herra Hakkaraisen talossa vietetään Kesäkekkereitä.

Jo lähes perinteeksi muodostuneissa Kesäkekkereissä juhlistetaan kesän alkamista. Leikkimään pääsee tietenkin niin näyttelyn sisätiloihin kuin Herra Hakkaraisen hurjan hauskalle autopihallekin. Juhlan kunniaksi jaossa on ilmapalloja, ja kasvomaalauksenkin voi halutessaan hakea klo 10.00-11.00 tai 12.30-13.30.

Herra Hakkarainen unissakävelee klo 11 ja 14, kuten lähes kaikkina muinakin päivinä kesä-elokuussa. Voi kuitenkin olla, että Herra Hakkarainen tavataan unissakävelemässä talossaan Kesäkekkeripäivänä muinakin aikoina. Onhan kyseessä kuitenkin suuri juhlapäivä, mikä saattaa vaikuttaa rutinoituneimpienkin unissakävelijöiden tapoihin. Unissakävelyn kesto on n. 15 minuuttia, mutta kuitenkin niin, että kaikki halukkaat pääsevät varmasti halaamaan, moikkamaan tai heittämään ylävitoset unissakävelijälle.

Herra Hakkaraisen lisäksi lähes kaikissa Mauri Kunnaksen kirjoissa seikkailee eräs pieni tyyppi, jota ei aivan suotta kutsutakaan jokapaikanhämähäkiksi, sillä hän on seikkaillut läpi aikakausien siinä missä Herra Hakkarainenkin.

Taitokeskus Sastamala pitää Kesäkekkereiden ajan Kesäkahvilan yhteydessä Heikki Hämähäkki –käsityöpajaa. Pajaan voi käydä osallistumassa pitkin päivää, mutta viimeistään pajaan pitää saapua klo 15.00, että ehtii viimeistellä oman hämähäkkinsä ajoissa. Heikki Hämähäkki -käsityöpajan hinta on 7€/hlö.

Herra Hakkaraisen talon pihapiirissä olevaa Kesäkahvilaa ylläpitävät Sastamalan 4H-nuoret. Kahvilassa on tarjolla niin pientä suolaista kuin makeaakin välipalaa, sekä tietenkin jäätelöä ja kahvia.

Herra Hakkaraisen talo on avoinna kesä-elokuussa ma-pe 10-17, la 10-16 ja su 12-16. Pääsylippu 8€/hlö, ryhmälippu 7€/hlö (kun seurueessa vähintään 4 yli 2-vuotiasta henkilöä). Alle 2-vuotiaat aina ilmaiseksi.
Herra Hakkaraisen talon näyttely on avoinna ympäri vuoden.
Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha avoinna toukokuusta lokakuun loppuun.

Comments Off on Herra Hakkaraisen talon Kesäkekkerit tulevat jälleen