Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
13
Jan '17

Messukeskus valitsi hotellikumppanikseen Restel Oy:n

38bbdcb6-4f4b-42b5-a4c5-f0a53ef44015-main_image

Saman katon alla. Holiday Inn Helsinki – Messukeskus -hotellista on suora yhteys niin Messukeskuksen hallimaailmaan kuin kokoustiloihin.

Restel Oy jatkaa Messukeskuksen hotellikumppanina myös seuraavan kymmenvuotiskauden. Holiday Inn Helsinki – Messukeskus uudistuu remontissa, joka toteutetaan vuonna 2018. Hotellin tilat ja palvelukonsepti uusitaan kokonaisuudessaan, jotta tapahtumiin osallistuvien asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan paremmin.

– Hotelli on tärkeä osa asiakkaidemme tapahtumakokemusta. Lähdemme muokkaamaan yhteistyössä Restelin kanssa Holiday Inn Helsinki – Messukeskuksesta Pohjois-Euroopan parasta tapahtumahotellia, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Remontti käsittää koko kiinteistön hotellihuoneista palvelupisteisiin ja tekniikasta sisustukseen. Samalla palvelukonsepti muokataan vastaamaan tapahtumiin osallistuvien asiakkaiden tarpeita paremmin. Kapasiteetti säilyy ennallaan. Hotellissa on 245 kahden hengen huonetta. Uuteen palvelukonseptiin kuuluu myös Open Lobby. Se uudistaa hotellin aulatilan mielenkiintoiseksi yhteiseksi alueeksi, joka tarjoaa viihtyisää työskentely-, rentoutumis- ja ruokailutilaa hotellivieraille, mutta avaa ovet myös kaikille kaupunkilaisille.

– Miljöömme on ainutlaatuinen. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain yli sata messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia. Haluamme tuoda tapahtumat ja kohtaamiset osaksi hotellivieraiden palvelukokemusta. Liikematkailijoiden ohella uudistuva hotellimme tulee tarjoamaan sykähdyttävää palvelua erityisesti lapsiperheille, Vepsäläinen kertoo.

Hotelliuudistus ja pääkaupunkiseudun muunkin hotellikapasiteetin myönteinen kehitys tukee Vepsäläisen mielestä oivalla tavalla alueen matkailua ja Messukeskukselle tärkeää kansainvälistä kongressimarkkinointia.

– Olemme iloisia siitä, että pitkä yhteistyömme Messukeskuksen kanssa jatkuu ja pääsemme tekemään tulevaisuuden tapahtumahotellia täysin uusin ideoin. Hotelli on jatkossakin osa Holiday Inn -ketjua. Palvelumuotoilussa pystymme hyödyntämään myös globaalin InterContinental Hotels Groupin ja Holiday Inn -brändin kehitystiimiä, sanoo Restel Oy:n toimitusjohtaja Mikael Backman.

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus -hotelli on rakennettu vuonna 1997. Hotellista on suora yhteys niin Messukeskuksen hallimaailmaan kuin kokoustiloihin sekä joustavat yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle, rautatieasemalle ja Helsingin keskustaan.

Hotelli avataan uusittuna vuoden 2019 alussa. Uudistustöiden ajan 20.2.2018–2.1.2019 hotelli on suljettu.

 

Comments Off on Messukeskus valitsi hotellikumppanikseen Restel Oy:n