Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
10
Jan '17

Tallink Hotellit saivat tähtiluokituksen

906b54499a786746_org

Tallink City Hotelli, Tallink Spa & Conference Hotelli sekä Pirita Spa Hotelli saivat 10.1.2017 alkaen Viron hotelli- ja ravintolayhdistyksen (Estonian Hotel and Restaurant Association) virallisen tähtiluokituksen. Tallink Hotel Riga ja Tallink Express Hotelli Tallinnassa ovat saaneet luokituksen jo aiemmin. Tallink City Hotelli ja Tallink Spa & Conference Hotelli saivat neljä tähteä ja Pirita Spa hotelli kolme tähteä.

Viron hotelli- ja ravintolayhdistyksen johtaja Maarika Liivamägi toivottaa Tallink Hotellit tervetulleiksi mukaan Hotel Star Unionin luokitusjärjestelmään. ”Lähes 23 000 hotellia 16 Euroopan maassa on liittynyt tähtiluokitusjärjestelmään. Asiakkaille tämä on merkki vahvistetusta laadusta sekä siitä, että palvelu vastaa kolmen, neljän tai viiden tähden luokittelua. Virossa 30 hotellia on liittynyt tähtiluokitusjärjestelmään ja Tallink-konsernin hotellit ovat hieno lisä tässä arvostetussa joukossa”, sanoo Viron hotelli ja ravintola yhdistyksen johtaja Maarika Liivamägi.

826d0afd0d3540c1_org

Tallink Hotelli -ketjuja operoivan OÜ TLG Hotell hallituksen puheenjohtaja Peter Roose sanoo, että tähän asti Tallink hotellit ovat olleet erittäin tunnettuja ja arvostettuja kotimarkkinoilla. ”Haluamme yhä enemmän suuntautua myös muille markkina-alueille, jotka ovat itse asiassa nykyisessä digimaailmassa hyvinkin lähellä. Virallinen tähtiluokitus tuo lisäarvoa niille asiakkaille, jotka eivät vielä tunne niin hyvin Tallink-brändiä. Siksi halusimme liittää luokitteluun myös kolme muuta hotelliamme”, lisää Roose.

AS Tallink Grupp omistaa Tallink Hotellit ja ketjulla on neljä hotellia Tallinnassa ja yksi Riiassa. Viron hotelli- ja ravintolayhdistys (The Estonian Hotel and Restaurant Association) on alan työntajien edustaja Virossa.

Comments Off on Tallink Hotellit saivat tähtiluokituksen