Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
4
Jan '17

Matkamessujen 2017 uudet maat tulevat Aasiasta ja Afrikasta

cdd8868f-6b8d-432c-a72b-7bd8df1f0c50-main_image

Matkamessut yllättää joka vuosi esittelemällä uusia ja eksoottisia matkakohteita. Tällä kertaa Matkamessuilla esittäytyvät ensimmäistä kertaa Kamerun, Filippiinit, Tadžikistan ja Qatar.

Afrikan länsirannikolla sijaitseva Kamerun on jalkapallon ystäville tuttu maa mutta turistikohteena vasta verryttelemässä tarjontaansa. Tarjolla on hiekkarantoja, autiomaata, vuoria, sademetsää ja savannia, ja muheva kamerunilainen musiikki tempaa matkailijan äkkiä mukaansa. Matkustamista helpottaa se, että englantia puhutaan maan virallisena kielenä. Kamerun löytyy Matkamessujen osastolta 7e149 (halli 7).

Filippiinit on merestä nauttivan paratiisi. Maa on yli 7000 saaren sikermä, jonka rannat avautuvat valkohiekkaisina sukeltajalle, surffaajalle ja auringonpalvojalle. Tyrmäävä vastakohta saarihyppelylle ovat Manilan ostosparatiisit. Filippiinit on yksi maailman edullisimmista ostoskohteista. Myös lomahotelleja löytyy kaikenlaisilla budjeteilla matkustaville, joten matkaan voi lähteä niin reppureissaaja kuin luksuslomailijakin. Filippiinit esittelee matkailukohteitaan osastolla 7g131 (halli 7).

Keski-Aasian pienin valtio Tadžikistan houkuttelee huikeilla lumihuippuisilla vuoristoillaan, joissa tallustelee jakkeja ja lumileopardeja. Muinoin näissä maisemissa kulki suuri silkkitie; nyt maa on matkakohteena liki koskematon ja elämänmeno eristynyttä. Henkeäsalpaavista maisemista voi nauttia patikoiden, kiipeillen, jeeppikierroksilla tai vaikka lintuja bongaillen. Mahdollisuuksia esitellään Matkamessujen osastolla 7f108 (halli 7).

Messuilla debytoi myös Qatar, jossa tuhannen ja yhden yön taika yhdistyy hämmästyttävällä tavalla moderniin jetset-menoon. Beduiinielämän sijaan nyky-Qatar elää valtavien öljyrikkauksien keskellä. Qatar Airways on taannoin avannut suoran reitin pääkaupunkiinsa Dohaan. Suorista lennoista hiekkarannalle kerrotaan tarkemmin messujen osastolla 7e128 (halli 7).

Kaikkiaan näytteilleasettajia saapuu Messukeskukseen 80 eri maasta (tilanne 2.1.17).

Matkamessut avautuvat 19.–22.1.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Yhteensä messuilla esittäytyy noin tuhat matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä.

www.facebook.com/matkamessut, @matkatravelfair.

Lisätietoja:

www.matkamessut.fi, #Matka2017

Comments Off on Matkamessujen 2017 uudet maat tulevat Aasiasta ja Afrikasta