Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
12
Dec '16

Joulupukki ja Pakkasukko tapaavat Lappeenrannassa 19. joulukuuta

joulupukki-ja-pakkasukko-lappeenrannassa

Perinteinen Joulupukin ja Pakkasukon tapaaminen toteutuu tänäkin vuonna. Lappeenrannan kaupunki toivottaa tervetulleiksi kaikki Joulupukin ja Pakkasukon ystävät Lappeenrantaan maanantaina 19.12.2016.

Joulupukki tonttujoukkoineen ottaa Pakkasukon seurueineen ja paikalle saapuneet viipurilaiset lapset lämpimästi vastaan Nuijamaalla Suomen ja Venäjän rajapuomilla klo 9.

Ensiksi nämä muille lahjoja jakavat herrat vaihtavat keskenään pienet lahjat. Tämän jälkeen rajalla pidetään Joulupukin ja Pakkasukon kunniaksi iloinen joulukarkelo. Rajalla lauletaan ja tanssitaan ja lopuksi annetaan lausuntoja lehdistön ja television reporttereille.

Iloinen joulutapaaminen Lappeenrannan Joulukadulla alkaa klo 10.40

Heti kun herrat Joulupukki ja Pakkasukko ovat ehtineet rajalta Lappeenrannan keskustaan, alkaa iloinen joulutapaaminen Lappeenrannan Raatihuoneen edustalla olevalla Joulukadulla noin klo 10.40.

Pakkasukon ja Joulupukin lisäksi paikalla ovat Kimpisen koulun 5m-musiikkiluokkalaisista koottu tonttukuoro sekä Rajan Nuorten tonttutanssiryhmä esittäen suomalaisia joululauluja ja tonttutansseja. Pakkasukon mukana seurueeseen kuuluvat Zimushka-Zima ja Sneguroschka esittävät Pakkasukon perinteisiä laulu- ja tanssiesityksiä.

– ­Esitysten jälkeen Pakkasukko ja Joulupukki kuulevat mielellään paikalle saapuneita lapsia tärkeistä asioista ja jakavat tietysti lapsille myös makoisia yllätyksiä, kertoo kaupungin tapahtumakoordinaattori Jorma Kallio.

Pakkasukko ja Joulupukki matkaavat junalla Kehruuhuoneelle

Kesäisin Lappeenrantaa kiertävä kaupunkijuna saa uuden tärkeän tehtävän, kun se valjastetaan keskellä talvea Pakkasukon ja Joulupukin kulkuvälineeksi. Katujuna lähtee Joulukadulta noin klo 11.30. Perille Kehruuhuoneelle saavuttuaan Joulupukki ja Pakkasukko järjestävät pienet joululystit. Mukana ovat tietysti Joulupukin tanssivat ja laulavat tontut ja Pakkasukon veljentyttäret Zimushka-Zima ja Sneguroschka.

Joulukadulla ja Kehruuhuoneella järjestettävät tapahtumat ovat yleisölle avoimia tilaisuuksia.

Comments Off on Joulupukki ja Pakkasukko tapaavat Lappeenrannassa 19. joulukuuta