Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
13
Jan '16

Monipuolinen Jordania mukana Matkamessuilla

lgk5zh0s0xbts3ladtw8

Jordanian tunnetuin nähtävyys suomalaisten näkökulmasta on ensisijaisesti Petran muinainen kaupunki, mutta tiesitkö, että Jordaniassa voit myös esimerkiksi hoitaa terveyttäsi Kuolleen meren suolapitoisessa vedessä ja mudassa tai että jordanialaiset kuuluvat monen mielestä maailman vieraanvaraisempien kansojen joukkoon?

Jordan Tourism eli Jordanian turistitoimisto on mukana Helsingin messukeskuksessa järjestettävillä Matka 2016 -messuilla 21.-24.1. Tule kuulemaan lisää Jordanian matkailusta.

Hyvää tekeviä vesiä Jordaniassa

Parantavien mineraalien ja suolojen, kuumien lähteiden, luonnonkauniin ympäristön ja tasokkaiden hotellien johdosta Jordania on täydellinen matkakohde kylpylälomille, rentoutumiseen sekä myös erilaisiin hoitoihin.

Kokeile esimerkiksi The Jordan Valley Marriott Dead Sea Resort & Spa -hotellia ja sen kylpylähoitoja Kuolleen meren rannalla tai vie koko perhe virkistymään Punaisen meren rannalle Akabaan, vaikkapa ylelliseen Kempinski-hotelliin.

Historiallisia nähtävyyksiä joka lähtöön

Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneet eivät pety Jordaniassa. Maassa on lukemattomia monumentteja, vanhoja linnoja ja muita rakennuksia. Muiden muassa Jerashin, Pellan ja Karakin rauniot todistavat entisaikojen sivilisaatioista. Ja Petra on paljon muutakin kuin vain kulissi Indiana Jones -filmissä. Sen kiveen hakatut rakennelmat sekä rauniokaupungin kadut kertovat menneiden aikojen loistosta.

Uusi `The Jordan Pass´ -matkailupassi on kätevä tapa ostaa pääsy yli 40 historialliselle nähtävyydelle sekä samalla ladata digitaalisia oppaita ja muuta informaatiota. Lisätietoja:www.jordanpass.jo

Seikkailuja ja ekoturismia

Jordania tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja sekä luonnosta kiinnostuneille että huimapäille. Kokeile ratsastusta, vaellusta tai kiipeilyä Wadi Rumin autiomaassa, nauti Jordan-laakson luonnonkauneudesta tai pulahda Punaiseen mereen Akabassa sukeltaen tai snorklaten.

Eteläisessa Jordaniassa on vastikään avattu Matan Ecolodge, joka sijaitsee vanhassa autioituneessa kylässä. Tämä ekoturismikohde hyödyntää paikallisia tuotteita ja rakennusmateriaaleja, sekä työllistää paikallisväestöä. Luontolomailua ja tutustumista historian ja nykypäivään maaseudulla. Lisätietoja: www.matanecovillage.com

Jordanian turistitoimisto: www.visitjordan.com

Comments Off on Monipuolinen Jordania mukana Matkamessuilla