print_tWONu7JGVo

Helsingin katukuva hiljenee juhannuksena jättäen matkailijat ihmettelemään, minne kaikki katoavat keskellä kesää. Juhannuksena voi tehdä muutakin kuin lähteä mökille. Huvipuistossa ohjelmaa, monipuolista ruokaa ja hurvittelua riittää keskikesän pyhäpäivistä huolimatta.

Linnanmäki virittäytyy juhannustunnelmaan jo torstaina yhteislauluillalla Teemu Harjukarin vetämänä klo 18. Juhannus vastaanotetaan Linnanmäellä perinteisin juhannuskoivuin sekä juhannustanssien pyörteissä perjantaina 19.6. klo 19, kun Kaisa-Mari Ruokolainen & FoxPop tanssittavat suomalaisen tangon, jazziskelmien, lattareiden ja muiden perinteisten tanssirytmien mukaan Linnanmäen ohjelmalavalla Estradilla.

Lapsiperheet suuntaavat Linnanmäelle viikonloppuna, kun lauantaina 20.6. nähdään Estradilla klo 15 ja 17 Pikku Kakkosesta tuttujen Mimin ja Kukun interaktiivinen lauluseikkailu, jossa jokainen lapsi on esityksen sankari. Sunnuntaina 21.6. klo 15 ja 17 Estradin valloittaa lastentaikuri Jokeri Pokeri Box, jonka lämminhenkinen ja huumorilla höystetty taikuus tuo iloa ja riemua koko perheelle.

– Moni ei tule ajatelleeksi, että Linnanmäelläkin voi osallistua jo perinteeksi muodostuneille Juhannustansseille. Tanssitauoilla voi vaikka haastaa tanssiparinsa pelaamaan pari peliä. Huvipuistossa on myös seitsemän ruokaravintolaa auki sekä paljon ohjelmaa perheille koko juhannuksen ajan, toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Jos juhannuksena tanssikärpänen puraisee, Linnanmäellä on luvassa tansseja pitkin kesää. Linnanmäen Estradilla nähdään mm. Eija Kantola (2.7.), Anita Hirvonen (30.7.) ja Marita Taavitsainen (6.8.), sekä monia muita tanssittajia edellä mainittujen lisäksi.

Ohjelman lisäksi Linnanmäen muut palvelut ovat avoinna normaalisti. Herkuttelua hyvällä fiiliksellä voi nauttia Linnanmäen ravintoloiden lukuisilla terasseilla, joissa hyvien makujen lisäksi on tarjolla iloista tunnelmaa.

– Tarjoamme mukavan vaihtoehdon kaupungissa vietettyyn juhannukseen, kertoo Pia Adlivankin. Ja jos ennusteiden mukaan sataakin juhannuksena, Linnanmäellä voi hurvitella ja ilotella jonottamatta. Tällöin kannattaa varsinkin vesilaitteissa käydä kun muutenkin on kosteaa, jatkaa Pia pilke silmäkulmassa.

Tutustu Linnanmäen monipuoliseen ohjelmatarjontaan: www.linnanmaki.fi