Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
22
Apr '15

Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2015 on Huvivaltio PowerPark

Kotimaan Matkailumessuilla julkistettiin Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2015. Tunnustuksen sai tänä vuonna Huvivaltio PowerPark, jonka puolesta palkinnon otti vastaan johtaja Mikko Kiviluoma.

– Olemme otettuja Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksesta. Tämä on osoitus siitä, että suhtaudumme hauskanpitoon tosissamme. Vuonna 2014 PowerPark valittiin kolmannen kerran Suomen parhaimmaksi vapaa-ajankohteeksi ja uusi ravintola- ja ostoskeskus avautui elämysten maailmaan johtavan tien varrelle. Samanaikaisesti tajusimme, että puisto-sana oli jäänyt liian pieneksi, joten syntyi Huvivaltio. Suomen hauskin paikka, joka tuottaa huvinvointia kaikenikäisille lapsille, heidän perheilleen ja ystävilleen. Huvinvointivaltion kehittäminen on päättymätön tarina ja rajana pidämme vain mielikuvitusta.

– Tulevalla kaudella elämyskokonaisuutta täydentää PowerParkin oma fantasiamaailma Trulon, jonka on luonut Johan Lillbacka. Trulonin hahmot seikkailevat kirjasarjassa, mobiilipelissä ja kesäteatteriesityksessä, johon huvipuistokävijät pääsevät tutustumaan huvipuistoon rakennettavassa ulkoilmateatterissa, kertoo johtaja Mikko Kiviluoma PowerParkista. (Lehdistötiedote, Tampereen messu- ja urheilukeskus)

Comments Off on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2015 on Huvivaltio PowerPark