Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
22
Apr '15

Tjäreborg: Kaupunkiloma ja Euroviisut Wienissä

oetjupf2lvsom8lngasx

Euroviisut täyttää tänä keväänä 60 vuotta ja tämänvuotisen Eurovision Song Contest –kilpailun finaali pidetään 23.5.2015 Itävallan kulttuuririkkaassa pääkaupungissa Wienissä. Tjäreborgin Wienin kaupunkilomaan voi yhdistää euroviisut.

Toukokuun puolivälissä euroviisujen aikaan järjestetään Wienissä juhlia aamusta iltaan. Euroviisujuhlinnan lisäksi on Wienillä paljon muutakin tarjottavaa. Kaupungissa on viihtyisiä kortteleita, hyviä ravintoloita, kauniita puistoja, vilkas yöelämä ja erinomaiset ostosmahdollisuudet.  Lähes kahden miljoonan asukkaan Wieniin tutustuu hyvin myös kävellen. Kaupunki tarjoaa monia mielenkiintoisia kulttuuriaarteita, museoita ja rakennuksia kuten raatihuone Wiener Rathaus, luonnontieteellinen museo Naturhistorisches Museum ja Augarten puiston yhteydessä oleva Augarten palatsi.

Majoitu kävelyetäisyydelle euroviisualueesta
Tjäreborgin hotelleista lähinnä Wiener Stadt –areenaa, jossa euroviisut järjestetään, on hotelli Das President. Hotelli sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella lähellä nähtävyyksiä ja Mariahilfer Strasse -ostoskatua. Hotellista on matkaa Wiener Stadt –areenalle n. 1,5 kilometriä.

Pääsylippuja on vielä tällä hetkellä saatavilla European Song Contest –kilpailun kahteen semifinaaliin, sekä suoriin lähetyksiin että kenraaliharjoituksiin. Myös finaalin kenraaliharjoituksiin on vielä lippuja saatavilla. Lippuja voi ostaa mm. www.oeticket.com–sivuston kautta.

Hintaesimerkki
Lennot ja kolme yötä Das President –hotellissa (3+*) kahden hengen huoneessa 521 eur per henkilö. Hotelliaamiainen sisältyy hintaan. Matkan hinta Helsingistä, lähtöpäivä 21.5.2015.

Comments Off on Tjäreborg: Kaupunkiloma ja Euroviisut Wienissä