Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
14
Apr '15

Royal Hotel Vaasa siirtyy Sokos Hotels -ketjuun

884953061e191a1d_800x800ar

Sokos Hotels kasvattaa verkostoaan, kun Radisson Blu Royal Hotel Vaasa siirtyy Sokos Hotels -ketjuun 15.5.2015. Original by Sokos Hotels -hotellityyppi ammentaa vahvuutensa paikallisesta elämänmenosta, joten perinteikäs Royal Hotel Vaasa istuu Original-ketjuun varsin hyvin. Hotellin siirtyminen Sokos Hotels -ketjuun ei tuo mukanaan henkilöstömuutoksia.

S-ryhmän hotelliverkostoa tarkastellaan kokonaisuutena

S-ryhmä operoi Suomessa kahta hotellibrändiä, Sokos Hotelleja ja Radisson Blu Hotelleja. ”Radisson Blu Hotels -ketjun yhteistyösopimuksen oltua katkolla vuoden 2014 lopussa, oli luonteva hetki tarkastella hotelliverkostoamme kokonaisuudessaan. Katsoimme, että Vaasan markkinassa sydämellisesti suomalainen Original by Sokos Hotels -ketju on paras vaihtoehto hotelli Royal Vaasalle. Nyt asiakkaidemme on entistä helpompi tulla mutkattomaan Sokos Hotelliin. Toisaalta paikallisuus ja aitous ovat maailmanlaajuisia matkailutrendejä. Vahvistamalla näitä puolia, uskomme hotellin olevan aiempaakin kiinnostavampi myös kaupungissa vieraileville kansainvälisille matkailijoille”, sanoo Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Tapio Satta.

”Yhdessä Original Sokos Hotel Vaakunan kanssa muodostamme nyt laajan ja monipuolisen, toisiaan täydentävän tarjonnan, mikä tekee Sokos Hotelleista entistäkin vahvemman ja houkuttelevamman kumppanin Vaasan markkina-alueella”, Satta jatkaa.

Royal Vaasa edustaa hyvin Original-hotellityyppiä

Sokos Hotellien brändiuudistus on jakanut Sokos Hotellit kolmeen eri hotellityyppiin; Break-, Original- ja Solo By Sokos Hotels -hotelleihin. Royal Vaasalle löytyi perinteikkäänä kaupungin ykköshotellina luonteva paikka Original by Sokos Hotels -ketjusta.

”Lähdemme innolla mukaan Sokos Hotels -ketjuun. Royal Vaasa on hotelli, jolla on pitkät perinteet vuodesta 1941 asti. Myös hotellin palvelutarjooma monipuolisine kokous- ja ravintolapalveluineen edustaa Original-hotellityyppiä parhaimmillaan. On asiakkaidemme etu, kun Sokos Hotellien toimivat palvelukonseptit tuodaan nyt Royal Vaasaan. Jatkossa keskitymme entistä enemmän tarjonnan ja palvelujemme kehittämiseen paikallisuutta korostaen”, sanoo hotellinjohtaja Ari-Pekka Soini.

Royal Vaasan nimi säilyy Original Sokos Hotel Royal Vaasa -nimessä. Hotellin aulatilat saavat uuden ilmeen ja aamiainen muokataan monipuoliseksi Original-aamiaiseksi. Ravintolatarjonta, jota talossa on viime vuosina voimakkaasti kehitetty, jatkaa olemassa olevilla konsepteilla ennallaan.

Original-ketju ammentaa vahvasti vaikutteita paikkakuntansa perinteistä ja tekee yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Royal Vaasassa kehitetään kevään aikana yhteistyökumppanuuksia, jotka tulevat hyödyttämään myös hotellivieraita.

Faktat:

Nykyinen Radisson Blu Hotel Royal Vaasa muuttuu Sokos Hotelliksi 15.5.2015.

Sokos Hotels -ketjuun kuuluu tämän muutoksen myötä 54 hotellia. Asiakasomistajaedut säilyvät asiakkaille ennallaan.

Comments Off on Royal Hotel Vaasa siirtyy Sokos Hotels -ketjuun