Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
26
Mar '15

Sokos Hotels on Suomen vastuullisin hotellibrändi

bc3cfb72efb437b6_800x800ar

Pohjoismaiden laajimman kestävän kehityksen brändi-indeksin (Sustainable Brand Index 2015) mukaan Sokos Hotels on Suomen vastuullisin hotellibrändi. Vuosittain Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa suoritettavaan tutkimukseen osallistui yli 27 000 kuluttajaa. Kuluttajat arvioivat 709 eri alojen brändiä muun muassa sen mukaan, kuinka vastuullisina kuluttajat niitä pitävät. Kaikkien suomalaisten brändien joukossa Sokos Hotels oli sijalla 15 (15/124).

Myös muut S-ryhmän brändit pärjäsivät tutkimuksessa hyvin; S-market, Prisma ja S-pankki olivat toimialojensa vastuullisimpia.

Sokos Hotels tekee määrätietoisesti työtä niin taloudellisen-, ympäristö- kuin sosiaalisen kin vastuun saralla. Pääkaupunkiseudun ja Tampereen Sokos Hotellit saivat juuri Green Key-sertifikaatin eli kansainvälisen ympäristömerkin ensimmäisinä hotellitoimijoina Suomessa. Sosiaalista vastuuta toteutetaan Sokos Hotels -paikkakunnilla yhteistyökumppaneiden, mm. HelsinkiMission, kanssa.

Tutustu vastuullisuustekoihimme täällä:

https://www.sokoshotels.fi/fi/tietoa-meista/vastuullisuus-sokos-hotelleissa/sokos-hotels-yrityksena

Lue lisää Sustainable Brand Index -tutkimuksesta:

http://static1.squarespace.com/static/5391aa44e4b0177b5f4bd7e6/t/550eff2de4b01a34b8189796/1427132568696/SB+Index+2015+-+Official+Report+FINLAND.pdf

Sokos Hotels -ketju on valittu 2014 sekä Suomen arvostetuimmaksi (Markkinointi & Mainonta sekä Taloustutkimus / Brändien arvostus) että Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi (Valitut Palat / Luotetuin Merkki -tutkimus)

Comments Off on Sokos Hotels on Suomen vastuullisin hotellibrändi