Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
26
Jan '15

TripAdvisor julkisti Suomen parhaat hotellit: Kolme Solo by Sokos Hotels -hotellia parhaiden joukossa

85a6321062d95098_800x800ar

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

TripAdvisor on julkistanut parhaat hotellit 2015  -listauksensa. Suomen Top 25 -listalta löytyy peräti kolme Sokos Hotellia: Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylässä, Solo Sokos Lahden Seurahuone ja Solo Sokos Hotel Torni Helsingissä.

Asiakaspalautteissa Jyväskylän, Lahden ja Helsingin Solo-hotellit saavat hyvää palautetta erityisesti ystävällisestä palvelusta, erinomaisesta aamiaisesta ja yksilöllisestä tunnelmasta. Seitsemänneksi parhaaksi suomalaiseksi hotelliksi äänestetty Solo Sokos Hotel Paviljonki avautui Jyväskylässä 2012, ja on alusta asti kerännyt erinomaista palautetta asiakkailtaan.

TripAdvisor Travellers’ Choice 2015 palkinnot perustuvat asiakkaiden hotelleille antamiin arvioihin. Matkailusivusto valitsee vuosittain 10 maailman parasta hotellia sekä jokaisen maan Top 25 -hotellit. TripAdvisor® on maailman laajin matkailusivusto, joka tarjoaa muiden matkailijoiden kommentteja ja arvioita matkakohteen valinnan tueksi, laajan valikoiman matkakohteita ja linkit matkojen varaamiseen.

Comments Off on TripAdvisor julkisti Suomen parhaat hotellit: Kolme Solo by Sokos Hotels -hotellia parhaiden joukossa