Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
8
Jan '15

Uutta! Apollo App vastaa kasvavaan älypuhelimen lomakäyttöön

k6zq4tuwe0j0mnnmc9w9

Tänään julkistetussa TNS Gallupin Messukeskukselle tekemässä suomalaisten matkailua kartoittaneessa tutkimuksessa kävi ilmi, että 76% suomalaisista käyttää internetiä älypuhelimellaan matkan aikana.

Apollomatkat vastaa kasvavaan älypuhelimen lomakäyttöön ja uusii lomailijoille suunnattuja palveluita. Omaan älypuhelimeen ladattava Apollo App korvaa painettua kohdeinfoa, helpottaa yhteydenottoa henkilökuntaan ja tarjoaa vinkkejä sekä hyvän karttapalvelun käyttöön ilmaiseksi.

Apollo App sovelluksen voi ladata ennen matkaa etukäteen IOS ja Android-sovelluksena ja käyttää myös offline-tilassa matkalla, jolloin kuluja ei kerry. Sovelluksessa on vinkkejä lomanviettoon, hyvä kartta puhelinnumeroineen ja se toimii myös offline-tilassa.

Vinkkejä ja tarjouksia

Apollo Appissa on erikoistarjouksia ja matkaoppaidemme antamia vinkkejä tutustumisen arvoisista paikoista: parhaat rannat, nähtävyydet ja ravintolat. Sovellus auttaa tutustumaan matkakohteeseen paremmin.

Kartta

Apollo Appissa on kartta, joka näyttää hotellin sijainnin sekä alueen erikoistarjoukset ja ravintolat. Yhdellä napinpainalluksella voi soittaa ja varata pöydän. Kartta toimii myös offline-tilassa.

Toimii myös offline-tilassa

Apollo Appia voi käyttää myös offline-tilassa ilman internet-yhteyttä. Ladattaessa etukäteen valitut tiedot sovellukseen jo ennen matkaa, välttyy datasiirtomaksuilta. Matkan aikana sovelluksen käyttö onnistuu helpoiten wifi-yhteyden avulla. Tällöin varmistaa ajantasaisimmat tarjoukset ja muut tiedot.

Kaikkien käytettävissä

Apollo Appia voi käyttää maksutta kuka tahansa kohteeseen matkustava. Toiminnallisuuksia on rajattu Apollomatkan asiakkaille, joten kaikki sisältö ei ole avoimesti käytössä, mutta matkaoppaidemme vinkit, tarjoukset ja kartta ovat kaikkien saatavilla.

Kohteet

Apollo App on tällä hetkellä saatavissa suomen kielellä seuraavissa kohteissa: Alanya, Ao Nang, Fuerteventura, Gran Canaria, Koh Lanta, Kos, Kreeta, Lefkas, Makarskan Riviera, Naxos, Phuket, Puerto Plata, Rodos, Santorini, Side, Teneriffa ja Tobago.

Apollo App

iPhonelle

Apollo App för iPhonelle

Androidille

Apollo App Androidille

Comments Off on Uutta! Apollo App vastaa kasvavaan älypuhelimen lomakäyttöön