Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
15
Dec '14

Hotelli Ilves palkittiin arvostetussa World Luxury Hotel Awardsissa

Original Sokos Hotel Ilves on palkittu kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards 2014 -kilpailussa. Hotelli voitti Suomen Luxury City Hotel -sarjan. Kilpailun järjestäjät kutsuvat kilpailuun mukaan hotelleja hotellivieraiden ehdotuksesta.

– Oli suuri kunnia olla mukana kilpailussa ja ansioitua siinä. Tämä on osoitus koko henkilöstöllemme siitä, että olemme ammattilaisia omassa työssämme ja vieraamme viihtyvät hotellissamme. Saamme olla ylpeitä menestyksestämme, sanoo hotellipäällikkö Kati Vihma.

Suomalaisista hotelleista vain Crowne Plaza Helsinki on menestynyt kilpailussa aiemmin. World Luxury Hotel Awards -kilpailun tavoitteena on kannustaa hotelleja ylläpitämään ja entisestään parantamaan palvelutasoaan. Palkintoja myönnetään eri kategorioissa maittain, maanosittain ja maailmanlaajuisena. Kilpailussa tarkastellaan muun muassa hotellien tiloja, palvelutarjontaa sekä palvelun tasoa.

Lisätietoa kilpailusta osoitteesta www.luxuryhotelawards.com.

Comments Off on Hotelli Ilves palkittiin arvostetussa World Luxury Hotel Awardsissa