Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
28
Nov '14

Lomarenkaan Villi Pohjola-luontomatkailupalvelut laajenevat Rukalle

31552fa4-e2f8-48c7-87e8-335cfdb924bf-main_image
Villi Pohjola Oy on tehnyt kumppanuussopimuksen kuusamolaisen ohjelmapalvelutoimija Stella Polariksen kanssa. Yhtiön korkeatasoiset luonto-ohjelmat koetaan joulukuun alusta lähtien osana Villi Pohjola / Wild Nordic -luontomatkailutarjontaa.

Suomen johtavan mökkimatkailutoimija Lomarengas Oy:n ja elämyspalvelukonserni Unique Creations International Oy:n yhdessä operoima Villi Pohjola Oy toteuttaa strategiansa mukaista voimakasta kasvua kehittääkseen Villi Pohjola/Wild Nordic -tuotemerkeistä pohjolan johtavat luonto- ja elämysmatkailukonseptit. Luontomatkailuyhtiö on tehnyt kumppanuussopimuksen Kuusamon Rukalla toimivan Stella Polaris Lapland Oy:n kanssa. Jatkossa Kuusamon koskien kuohuja ja puuterilunta tarjoillaan koti- ja kansainvälisille asiakkaille Villi Pohjola -tunnuksin, palveluntuottajan ollen edelleen tuttu Stella Polaris paikallisine eräoppaineen.

”Stella Polaris on Ruka-Kuusamon alueella tunnettu ja luotettava ohjelmapalvelutoimija. Koillismaan upea luonto ja siellä toteutettavat talvi- ja kesäohjelmat soveltuvat erinomaisesti Villi Pohjola -tuoteperheen tarjontaan ja niitä pystymme ylpeydellä markkinoimaan myös kansainvälisesti”, kertoo Villi Pohjola Oy:n toimitusjohtaja Sami Päivike.

”Suomesta löytyy useita korkealaatuisia ohjelmapalveluyrityksiä, mutta niiden resurssit ja osaaminen eivät välttämättä riitä liiketoiminnan kasvattamiseen ja tarvittavaan kansainväliseen markkinointiin”, taustoittaa Stella Polariksen toimitusjohtaja Marko Mustonen yhteistyötä ja jatkaa: ”Villi Pohjola ja Wild Nordic ovatkin brändeinä erinomaisia ja selkeitä markkinoida ja niiden taustalta löytyy toimijana luotettava ja vakavarainen Lomarengas. Me voimme nyt panostaa entistä enemmän laadukkaaseen ohjelmapalvelutuotantoon ja he saavat keskittyä niiden markkinointiin ja myyntiin.”

”Käymme vastaavia neuvotteluja myös muiden merkittävien elämyspalvelutoimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on nostaa Suomi luontomatkailun kansainväliseksi edelläkävijäksi uudistamalla safariyritysten perinteistä toimintamallia ja saada siitä tarjonnaltaan kattavaa, myynnillisesti tehokkaan kannattavaa sekä toiminnaltaan joustavaa”, kiteyttää Päivike Villi Pohjola ja Wild Nordic -tuotemerkkien kanssa toteutettavia suunnitelmia.

Lomarengas osti Metsähallitukselta Villi Pohjola -tuotemerkin ja eräkämppien varaustoiminnan vuonna 2013 tarkoituksenaan kehittää siitä suomalaisen luontomatkailun kärkituote. Tämän toteuttamiseksi Lomarengas on kuluvan vuoden aikana ostanut Hailuodon Luotsihotellin ja Rovaniemellä sijaitsevan Vaattungin Kämppäkartanon, joista tulee Wild Nordic Base Camp -luontomatkailukeskuksia. Kokonaisuuden edelleen kehittämiseksi Lomarengas Oy ja rovaniemeläinen elämyspalvelukonserni Unique Creations International Oy (UCI) perustivat Villi Pohjola Oy:n, jonka tehtävänä on vastata Villi Pohjola ja Wild Nordic -tuotemerkeillä toimivien palveluiden myynnistä, markkinoinnista ja välityksestä.

Comments Off on Lomarenkaan Villi Pohjola-luontomatkailupalvelut laajenevat Rukalle