Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
24
Nov '14

Helsingin Hotel Haven valittu maailman parhaiden joukkoon jo toistamiseen

4d61e5cf-ea42-42c0-a9c2-308879d2acea-main_image
Maailman suurimman nettimatkatoimisto Expedian asiakkaat ovat jälleen listanneet parhaat hotellit yli 290.000 hotellin joukosta. Helsingin Hotel Haven pääsi arvostetulle Insider’s Select -listalle jo toista kertaa peräkkäin ainoana pohjoismaisena hotellina.

Expedian Insider’s Select -listalle valitaan vain hotelleja, joiden asiakasarvioiden keskiarvon on vähintään 4,7/5 ja niiden tulee perustua riittävään määrä yöpymisiä ja annettuja arvioita. Koko Expedian välittämästä, maailman laajimmasta hotellivalikoimasta vain 650 hotellia täyttää nämä kriteerit. Euroopasta listalle pääsi kaikkiaan 155 hotellia, joista Haven arvostettiin maanosamme 41. parhaimmaksi. Kaikista maailman 650 parhaimmasta hotelleista Haven sijoittuu nyt sijalle 244.

”Expedia on matkailumarkkinoiden johtava hotellivälittäjä ja nettimatkatoimisto yli 11 miljoonalla asiakkaallaan, joten sen kautta tulee meille merkittävä määrä niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaita. Asiakkailtamme saamamme palaute onkin kaikista arvokkainta, joten tällainen kunnianosoitus lämmittää erityisesti ja antaa tekemisellemme entistä enemmän merkitystä”, iloitsee General Manager Roni Saari henkilökuntansa puolesta ja lisää: ”Suurin kiitos tästä tunnustuksesta kuuluu luonnollisesti henkilökunnallemme, jonka voimme ylpeydellä sanoa edustavan alansa ehdotonta parhaimmistoa.”

Vuonna 2009 Helsingin Kauppatorin kupeeseen avattu Hotel Haven on nimittäin kerännyt asiakkailtaan ylistäviä arvioita myös aiemmin. Viime vuonna sille myönnettiin kansainvälisen Small Luxury Hotels of the World -ketjun Vuoden hotelli 2013 -arvo ja Haven on avausvuodestaan lähtien ollut Suomen kärkihotelleja myös TripAdvisor-matkailusivuston suosituksissa.

Expedia Insiders’ Select

Yhtenä maailman suurimpana täyden palvelun online-matkatoimistona Expedia Inc:illä on kattavaa matkustajatietoa ja asiantuntemusta paikallisista markkinoista. Expedian Insiders’ Select -listaus tunnistaa Expedian kansainvälisillä markkinoilla saatavilla olevat kärkipään hotellit lähes kahden miljoonan vuosittaisen asiakasarvion perusteella.

Vain 650 hotellia sisältävälle eksklusiiviselle listalle pääsevät vain parhaat Expedian sivuilla tarjolla olevista yli 290.000 hotellista. Insiders’ Select -ohjelma auttaa matkailijoita valitsemaan hotelleja, jotka ovat muiden matkustajien arvostelujen perusteella arvioitu tuottavan erinomaisen yleisen kokemuksen. Asiakasarvostelut heijastavat matkustajien kokemuksia hotellien palvelusta, kunnosta, huoneiden siisteydestä ja mukavuudesta, joihin kaikkiin hotellit pystyvät tehokkaasti vaikuttamaan tähtiluokituksestaan riippumatta. Uusia hotelliarvosteluja Expedia vastaanottaa asiakkailtaan noin 40.000 joka viikko.

Luettelo maailman parhaista hotelleista löytyy osoitteesta www.expedia.com/insidersselect

Linkit

Comments Off on Helsingin Hotel Haven valittu maailman parhaiden joukkoon jo toistamiseen