Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
21
Nov '14

Finnmatkat: Tampereelta suorinta linnuntietä Teneriffalle koko talven

gallery_spain-tenerife-playa-de-las-americas_city-canary-islands_0141195_1411032219

Pirkanmaalaiset saavat tänäkin talvena nauttia kotikentän läheisyyden helppoudesta, kun Finnmatkat lentää suoria lomalentoja Teneriffalle. Kesäkaudella Tampereelta pääsee taas auringon alle Antalyaan.

Kuluvan talven aikana Finnmatkat lentää kerran viikossa Tampereelta Teneriffalle aina huhtikuulle saakka. Nyt kohdevalikoimissa on myös erityisesti yli 55-vuotiaiden matkailijoiden suosima Pohjois-Teneriffan Puerto de la Cruz.

– Lähikentältä on helppo lähteä matkalle, kun ei tarvitse matkustaa ensin tunteja päästäkseen edes lähtöselvitykseen, sanoo viestintäpäällikkö Jenita Sillanpää Finnmatkoilta.

Finnmatkoilla on Teneriffalla 52 erilaista hotellia, joista puolet sijaitsee aivan rannalla. Teneriffalla pääsee muun muassa supersuosittuun Blue Village -perhehotelliin, jossa on paljon aktiviteetteja, kuten Bamse-kerho lapsille ja Les Mills -ryhmäliikuntatunteja aikuisille. Tarjolla on myös vain aikuisille tarkoitettuja Blue Couples -hotelleja, joissa voi nauttia rauhallisesta lomasta ilman lapsia. Lisäksi Alcalassa on mahdollisuus viettää ylellistä lomaa Sensatori-luksushotellissa.

Erityisesti kevättalven matkoissa Tampereelta Teneriffalle on vielä tilaa.

– Joulu on käytännössä loppuunmyyty, mutta niille ei-kaikkein-hitaimmille hämäläisille on vielä muutama paikka uudenvuoden aikaan. Enemmän vapaita paikkoja löytyy myöhemmin keväällä, Sillanpää vinkkaa.

Huhtikuun alussa Finnmatkat aloittaa suorat lomalennot Pirkkalan lentokentältä Turkin kevääseen, Antalyaan.


Talvikaudella 2014–15 suorat lennot Tampereelta Teneriffalle viikoittain tiistaisin 14.10.2014–14.4.2015. Kesällä 2015 suorat lennot Tampereelta Turkin Antalyaan viikoittain 29.3.14.6.2015 ja 16.8.11.10.2015.

Comments Off on Finnmatkat: Tampereelta suorinta linnuntietä Teneriffalle koko talven