Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
10
Jan '13

Oy Ebookers Finland Ltd: Tammikuu – halvin kuukausi varata matkoja

Tammikuun aikana varattujen matkojen määrä kasvaa rajusti. Lentoyhtiöiden kampanjat ja suuret hotellialennukset tekevät tammikuusta edullisimman kuukauden varata matka. Tämä näkyy selkeästi Ebookers-matkatoimiston tilastoissa.

Tammikuussa tehdään eniten varauksia. Tammikuu on matkailun kuuminta sesonkia, jolloin suuret lentoyhtiöt ja hotellit sekä matkatoimistot kampanjoivat hyvillä hinnoilla ja suurilla alennuksilla, sanoo Ebookersin markkinointipäällikkö Björn Alvarsson.

Tammikuu on pitänyt pintansa yhtenä vilkkaimpana varauskuukautena, jolloin varataan matkoja edullisesti koko vuodelle.

– Uusi vuosi merkitsee uusia matkoja. On fiksua varata vuoden kaikki matkat tammikuussa. Voit saada esimerkiksi viikonloppumatkan New Yorkiin alle 550 eurolla, sanoo Alvarsson.

Varattujen matkojen keskihinta on tammikuussa alhaisin ja varausmäärät ovat suuria. Tammikuussa myydään paljon sekä ranta- ja kaupunkilomia että kauko- ja lähikohteita.

– Kaukomatkat korostuvat vuoden lopulla, jolloin ihmiset hakevat aurinkoa ja lämpöä pimeimpään vuodenaikaan, sanoo Alvarsson.

Kaaviossa näkyy varattujen pakettimatkojen keskihinta suhteessa varausten määrään*.

*Kaavio (indeksi) perustuu vuoden 2012 pakettimatkavarauksiin (lento + hotelli) sivustoilla ebookers.fi, ebookers.no, MrJet.se ja MrJet.dk.

Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internet-sivuston lisäksi puhelinpalvelussa. Ebookersin Suomen toimistossa on 30 työntekijää.

Ebookers kuuluu maailman johtavaan matkailukonserniin nimeltä Orbitz Worldwide, joka on listattu New Yorkin pörssissä (NYSE: OWW).

Comments Off on Oy Ebookers Finland Ltd: Tammikuu – halvin kuukausi varata matkoja