Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
11
Nov '14

Best Western International sai tunnustusta arvostetussa BTN 2014 -hotelliketjukyselyssä

BEST WESTERN® valittiin Midprice – kategorian parhaaksi hotellibrändiksi sekä BEST WESTERN PLUS® Upper Midprice – kategorian parhaaksi tänä vuonna tehdyssä Business Travel News (BTN) – hotelliketjukyselyssä. Best Westernin taakse jäivät muut hotellibrändit kuten Hampton, Holiday Inn sekä Fairfield, ja Best Western oli siten suosituin liikematkustajien keskuudessa.

Jokavuotinen BTN – hotelliketjukysely mittaa yritysten matkahankinnoista vastaavien henkilöiden mielipidettä heidän käyttämistään hotelliketjuista. BTN – lukijakunta koostuu yli 44 000 matkustuspäättäjästä (Travel Manager), jotka vastaavat yhteensä 264 miljardin dollarin liikematkakuluista.

Sen lisäksi, että BEST WESTERN oli Midprice – katerigorian voittaja, se valittiin ykköseksi myös seuraavissa kategorioissa: myyntihenkilöstön osaaminen, yhtenäisyys, ryhmämatkojen järjestäminen, kokoustilat, yrityshintaohjelma, tiedon laatu, palvelualtis henkilökunta sekä hotellin sisäiset palvelut. BEST WESTERN PLUS sai parhaat pisteet seuraavissa kategorioissa: ryhmämatkojen järjestäminen, yrityshintaohjelma, tiedon laatu ja hotellin yleisvaikutelma.

“Olemme erittäin kiitollisia saamastamme tunnustuksesta. Best Westernin myyntitiimi on tehnyt loistavaa työtä panostaessaan pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin yritysten matkahankinnoista vastaavien johtajien kanssa,” kertoi Dorothy Dowling, Best Westernin markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja, SVP. ”Tämän päivän matkamarkkinoilla on runsaasti valinnan varaa. Se, että yritysten matkustuspäättäjät ovat valinneet Best Westernin muiden hotellibrändien joukosta, on suuri kunnia meille. ”

Best Western paransi huimasti sijoitustaan vuosittaisessa BTN – hotelliketjukyselyssä. Vuonna 2013 BEST WESTERN oli neljäs ja BEST WESTERN PLUS viides omissa kategorioissaan. Tulosparannukseen on vaikuttanut erityisesti Best Westernin hotellivalikoima (BEST WESTERN, BEST WESTERN PLUS sekä BEST WESTERN PREMIER) erilaisiin matkustustarpeisiin, palkittu Best Western Rewards -kanta-asiakassohjelma sekä vahva panostus globaaliin myyntiorganisaatioon.

Comments Off on Best Western International sai tunnustusta arvostetussa BTN 2014 -hotelliketjukyselyssä